Pic

Klaar voor de toekomst

Pelser Groep zet strategische stappen in groei

De laatste jaren zijn we met Pelser Groep flink gegroeid. Daarom hebben we per 1 januari twee belangrijke stappen gezet in onze bedrijfsvoering. Ten eerste volgt Thom Pelser Ger Pelser op als algemeen directeur. Ten tweede heeft Pelser Groep Jarno Goesten van De Arend Project & Horeca Inrichters aangetrokken als aandeelhouder, waardoor we een win-win situatie realiseren.

Nieuwe energie
Thom Pelser is ruim vier jaar geleden bij Pelser Groep ingestapt en had al enige tijd de dagelijkse leiding over het bedrijf. Sinds 1 januari 2021 is Thom daarnaast mede-eigenaar van Pelser Groep geworden, samen met Sebastian van Tuijl (Hoofd Projecten) en Ger Pelser (Akoestiek en Productontwikkeling). Dit drietal vormt nu het managementteam van ons bedrijf. “Ik ben trots op wat ik, samen met zeer loyale collega’s, in 37 jaar heb opgebouwd”, zegt Ger Pelser hierover. “Binnen het bedrijf is veel kennis en kunde aanwezig op het gebied van interieurbouw, ontwerp en akoestiek. Ik ben trots dat dit nu voortgezet en verder uitgebreid kan worden door Thom. Hij is nadrukkelijker gaan sturen op strategische keuzes op het gebied van verkoop en productie voor de lange termijn.” “Ik heb de kans gekregen om rustig in het bedrijf te groeien en nu krijgt Ger de kans om er rustig uit te groeien”, vertelt Thom Pelser. “Ik kijk uit naar het verder doorontwikkelen van ons mooie familiebedrijf en de groei die we nu en in de toekomst met Pelser Groep willen realiseren!”

Win-winsituatie
De tweede strategische stap die we als Pelser Groep gezet hebben, is het aantrekken van een aandeelhouder: Jarno Goesten van De Arend Project & Horeca Inrichters. Een partij waarmee we al jaren zeer succesvol samenwerken. “Het verdiepen van de samenwerking tussen De Arend en Pelser Groep, leidt in onze visie tot een win-winsituatie”, vertelt Ger Pelser. “De Arend heeft veel ervaring in het inrichten van uiteenlopende projecten, ze hebben een zeer groot netwerk in de branche. Voor ons betekent de participatie van Jarno dat wij onze afzetmarkt verder kunnen verbreden en uitbreiden.” “Voor De Arend betekent de samenwerking dat het bedrijf nu ook onze expertises binnen zijn eigen keten van werkzaamheden verder kan inzetten”, vult Thom hierop aan. “Daarmee kunnen zij hun klanten op nóg meer terreinen ontzorgen.” Jarno Goesten bevestigt dit: “In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid van standaard meubelleverancier voor de project- en horecabranche, tot totaalinrichter voor onze klanten. Van ontwerp tot turn key-projectoplevering, dat is onze kracht voor het afbouwtraject. Ook interieurbouw hoort hierbij. Pelser Groep is al jaren een partij waar wij voor de interieurbouw mee samenwerken, om met elkaar de mooiste projecten te realiseren. De visie van de twee bedrijven is daarbij hetzelfde: de klant en zijn wensen staan centraal, en we gaan altijd voor een 10. Door intensiever te gaan samenwerken, kunnen we onze klanten nog meer van dienst zijn, beter adviseren, en iedereen in zijn kracht laten. Ook de akoestische oplossingen en concepten van Still Design, zijn van een enorme waarde voor de klanten van De Arend. Wij kijken uit naar de kansen die er voor onze bedrijven en klanten liggen. Samen kunnen we hen nog beter adviseren in de toekomst.”


Klaar voor de toekomst
Met deze keuzes zijn we bij Pelser Groep klaar voor de toekomst. Onze drie labels, die elk hun eigen expertise hebben, bieden een totaaloplossing op het gebied van interieur en akoestiek in werkomgevingen. Zo produceren we met PELSER | Interieurbouw & Afbouw zowel het seriematige als maatwerk-interieurbouw in eigen huis. Door het leveren van onder andere vloeren, (glas)wanden en plafonds vormen we een meerwaarde voor projectinrichters en architecten. Met PELSER | Interior Design & Build ontzorgen we de klant volledig wanneer deze gaat verhuizen, verbouwen of nieuwbouw gaat realiseren. Onze interieurarchitecten maken een passend ontwerp, wij zijn hoofdaannemer én zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Still Design | acoustic solutions! is gespecialiseerd in het ontwikkelen van akoestische oplossingen voor werkomgevingen. Van inventarisatie tot geluidsmetingen en van een akoestisch verantwoord ontwerp tot realisatie.

In alles wat we wij doen, houden we als familiebedrijf bovendien de focus op betrouwbaarheid, een persoonlijke relatie met onze klanten en het creëren van een duurzame bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over Pelser Groep? Neem gerust contact met ons op!

 

v.l.n.r.: Sebastian van Tuijl, Ger Pelser en Thom Pelser 

© Hannie Verhoeven Fotograaf

 

image