Pic

Het Stedelijk Gymnasium 's-Hertogenbosch

Ontmoeten, overleggen en werken in een gezellige en professionele omgeving. Voor de medewerkers van Het Stedelijk Gymnasium van 's-Hertogenbosch is een plek gecreëerd waar in alle rust de verschillende werkactiviteiten kunnen plaats vinden. Door gebruik van geluidsabsorberende wanden, soundcollectors, visuals en glaswanden van Still Design heeft de afdeling een aangenaam akoestisch klimaat.

In de kantoren is gekeken naar de juiste balans tussen transparantie en privacy; whiteboardpanelen tussen het glas, verschuifbare akoestische panelen en structuur folie dragen hieraan bij. We hebben gekozen voor een houtlook pvc waarbij de patchwork karpetten op dezelfde hoogte liggen als de harde vloerbedekking. Door deze inlay vlakken geven we de zones en looproutes aan. De styling met in-between gordijnen, grote planten, decoratieve kasten en persoonlijke items van de school maken dit Design en Build project compleet.

 

Graag met ons in gesprek?

Contact ons