image

Perspex bureauwand

Wil je inspiratie op doen?

Bekijk onze projecten
image

Perspex bureauwand om onszelf en onze collega’s te beschermen

Waar we vroeger vooral voor een akoestische bureauwand of een bureauwand die voor privacy zorgt kozen, gaan we nu vooral voor een perspex bureauwand om onszelf en onze collega’s te beschermen tegen het coronavirus. Het coronavirus is namelijk zeer besmettelijk en kan makkelijk worden overdragen via handen en hoest- en niesdruppeltjes. De bureauwand zorgt er dan ook voor dat fysiek contact vermeden kan worden en dat bacteriën minder makkelijk bij de rest van het kantoor terechtkomen. Dit effect wordt nog extra versterkt als iedereen vaak zijn handen wast en als het kantoor goed schoonhouden wordt.

image

De perspex bureauwanden installeer je gewoon zelf

Perspex bureauwanden zijn onmisbaar voor iedereen die niet thuis kan werken of op plekken waar men de draad weer langzaamaan wil oppakken. Want hoewel het verloop van het coronavirus wellicht wat langer duurt dan we hadden gehoopt en verwacht, is het voor de economie en onszelf wel belangrijk om in oplossingen te denken. De perspex bureauwanden zijn hier een goed voorbeeld van en dragen bij aan een veilige en hygiënische werkomgeving. De bureauwanden van Pelser zijn bovendien praktisch en makkelijk te bevestigen. Hiervoor hoef je geen monteurs te ontvangen. Het installeren van de bureauwanden kun je gewoon zelf!

image

Perspex bureauscherm van Pelser

Pelser is van huis uit een onderneming dat zakelijke interieurs ontwerpt en inricht. Nu de vraag groot is naar hygiënische bureauschermen op de werkvloer, hebben we ook de productie hiervan op ons genomen. Door onze expertise weten we precies waar een perspex bureauscherm aan moet voldoen. Bovendien kunnen wij snel en eenvoudig een bureauscherm op maat maken en aanpassen aan jouw wensen. En dat alles met maar één doel: een veilige en hygiënische werkomgeving creëren voor nu en in de toekomst. Neem voor meer informatie contact op met ons team. Wij helpen je graag verder.

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons