image

Voor Kantoor

 • Design

  Elk ontwerp begint bij een inventarisatie van alle activiteiten. Hoe vaak en met welke intensiteit vinden die plaats? Samenwerken, telefoneren, gesprekken, geconcentreerd werken, sociaal verkeer. Elke activiteit vraagt om een werkplek op maat, met passend meubilair en de juiste akoestiek. Minstens zo belangrijk is de identiteit van een organisatie waaraan je juist met een interieur uitdrukking aan kunt geven. Je wilt een transparante en open sfeer met voldoende gelegenheid voor privacy? Professioneel of juist informeel, zakelijk of huiselijk, hip of degelijk? Jij maakt de keuzes, wij helpen je daarbij. Zodat jouw mensen een werkomgeving krijgen waarin ze zich thuis voelen en lekker hun werk kunnen doen!

  image
 • Build

  Een kantoor goed inrichten vraagt vaak om maatwerk. In vorm én functionaliteit. Samen met een van onze interieurarchitecten kom je tot een ontwerp met specifieke wensen. Onze meubelmakers maken daarna de vertaling naar maatwerk meubels en interieurelementen. Vakwerk uit eigen productiebedrijf. En ze installeren alles zelf ter plekke. Goed voorbereid en met aandacht voor detail. Mooi werk, dat zie je meteen!

   

  image
 • Result

  Een goed doordacht interieur voor een kantoor levert merkbaar resultaat op. In praktische en prettige werkomgevingen kunnen mensen kunnen beter samenwerken. Kunnen ze elkaar zien en horen werken en groeit het teamgevoel. En natuurlijk kunnen ze zich er ook terugtrekken voor een taak die alle rust en aandacht vraagt of voor een vertrouwelijk gesprek. Tegelijkertijd daagt een slimme inrichting mensen ook uit om meer samen te werken. De productiviteit neemt in alle opzichten toe. En daarnaast is een aansprekend interieur een krachtig communicatiemiddel. Het zegt waar je voor staat en gaat.

  image

device
Projecten

Bekijk voorbeelden over onze visie en uitwerking

Onze projecten

Nieuw pand?

Als je een nieuw pand betrekt of een bestaand pand laat renoveren is het belangrijk om te weten hoe je de ruimte uiteindelijk wilt gaan gebruiken.

Lees meer..

Kennis van akoestiek

Werk je in een mooie ruim opgezette ruimte, maar hoor je te veel van je collega's? Er zijn manieren om in grote ruimtes het geluid te dempen.

Lees meer...

Alles onder één dak

Bij het (opnieuw) inrichten van je kantoor of werkomgeving komt veel meer kijken dan je op het eerste moment denkt.

Lees meer...