image

Voor Onderwijs

 • Design

  Een school is vooral een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Niet langer in éénrichtingsverkeer, maar in allerlei vormen van dialoog en interactie. Met workplaza’s die flexibel te gebruiken zijn: van evenementen tot en met geborgenheid voor werk in kleine groepen. Met specifieke ruimtes voor lessen en colleges, voor werkgroepen, brainstormsessies en individueel werk. Voor onze interieurarchitecten is een school altijd weer een mooie kans om innovatief aan de slag te gaan. Vaak krijgen zij creatief de kans om duidelijke ‘statements’ te maken en tegelijkertijd zijn er stevige functionele eisen voor grote groepen gebruikers en wisselende gebruiksfuncties. Op het gebied van akoestiek, veiligheid en robuustheid hebben we de nodige ervaring in huis. Dat laten we graag op (een) school zien!

  image
 • Build

  Een schoolgebouw moet veel verschillende activiteiten faciliteren. Neem daarom de gebruikers mee in het proces van ontwerp tot ingebruikname van het interieur. Daarmee haal je inspiratie op en creëer je meteen draagvlak. We organiseren dat proces graag voor je met onze heldere stapsgewijze projectaanpak. Een project voor een school vraagt ook om voldoende capaciteit. Met ons eigen productiebedrijf kunnen we al het maatwerk voor de inrichting van een groot project goed realiseren. Onze meubelmakers zijn ook de bouwers die in het project zelf de plaatsing en installatie verzorgen. Dat doen ze zorgvuldig en efficiënt.

  image
 • Result

  Je merkt meteen of een ruimte voldoet aan alle verschillende functionele eisen. Je ziet al snel wat gebruikers doen. Zitten ze er gezellig bij elkaar, benutten ze werkhoeken en organiseren ze er net zo makkelijk grotere evenementen? Met goed ingerichte ruimtes zet je de toon in een school. Met de centrale ruimte als kloppend hart, als visitekaartje én inspiratiebron. En ook met specifieke ruimtes die verschillende werkvormen flexibel ondersteunen laat je zien dat je je studenten koestert. En met veel slimme flexibiliteit in de inrichting bespaar je ook nog eens op vierkante meters en inrichtingskosten. Ook dat is resultaat.

  image

device
Projecten

Bekijk voorbeelden over onze visie en uitwerking voor Onderwijs

Onze projecten

Flexibiliteit in interieurs

De tijd dat een school vooral bestond uit klaslokalen is geweest. Groepswerk, individueel werk, maar ook grotere bijeenkomsten moeten allemaal moeiteloos in een school kunnen plaatsvinden.

Lees meer...

Projectmanagement

Vanaf de eerste stap kun je het projectmanagement bij ons neerleggen.

Lees meer...

Conform budget

Jij bent verantwoordelijk voor het project. Voor een goede uitvoering en zeker ook voor het beheer van het budget.

Lees meer...