image

Flexibiliteit in interieurs

Flexibiliteit in interieurs

De tijd dat een school vooral bestond uit klaslokalen is geweest. Groepswerk, individueel werk, maar ook grotere bijeenkomsten moeten allemaal moeiteloos in een school kunnen plaatsvinden. Een school is een omgeving waar mensen en ideeën elkaar ontmoeten.  Het interieur moet kunnen mee ademen met de behoefte naar flexibiliteit. In een handomdraai aan te passen aan de functie die op dat moment nodig is.

Ontmoetingsruimtes staan tegenwoordig centraal in een school. Het optimaal benutten van deze ruimtes vereist dat een groot scala aan activiteiten mogelijk wordt gemaakt door een zeer flexibele inrichting. Een interieur dat daar goed op afgestemd is, verhoogt sterk het rendement op de investeringen in gebouw en inrichting.

Deze ontmoetingsruimtes en workplaza’s vragen om een uitstekende akoestiek. Vooral omdat ze gebruikt worden door meerdere kleine groepjes, grote groepen, één groep of individuen die daar komen om te luisteren, elkaar te spreken, te vergaderen of geconcentreerd te werken. Kortom: een geweldige uitdaging voor ontwerpers en bouwers. Daarnaast moet de totale inrichting akoestisch verantwoord zijn en tegelijkertijd tegen een stootje kunnen (lees: hufterproof).  Echt iets voor Pelser | Interior Design & Build, een team dat altijd gaat voor een inspirerende leeromgeving. Een interieur dat uitnodigt tot samen werken en samen creëren.

Advies nodig?

We helpen u graag

Contact ons