AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Waarom goede akoestiek in scholen zo belangrijk is

De akoestiek in scholen bepaalt voor een groot deel hoe deze omgeving ervaren wordt. Dit is steeds vaker van essentieel belang omdat scholen tegenwoordig plekken zijn waar verschillende vormen van dialoog worden gehouden en waar volop interactie plaatsvindt. Bij Pelser Interior Design & Build zijn we gespecialiseerd in de akoestiek van scholen verbeteren. Sterker nog, we zijn hierin toonaangevend. Door de akoestiek juist te verbeteren op scholen weten wij een prettige ontmoetingsplaats te creëren waar uiteenlopende mensen graag samenkomen. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met de uitstraling die je voor ogen hebt en de sfeer die het interieur moet uitademen.

Akoestiek scholen

image

image

Akoestiek op scholen: van basisschool tot college

Pelser staat voor je klaar om de akoestiek van alle scholen te verbeteren, ongeacht het schooltype. Of het nu gaat om basisscholen, middelbare scholen, hogescholen of om colleges of universiteiten: voor de akoestiek verbeteren op scholen ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de kennis van onze vakmensen in combinatie met de akoestische producten die afkomstig zijn van Still Design, ons dochterbedrijf. Het uiteindelijke interieurresultaat is hierdoor een prachtig samenspel waar onze zelfgemaakte meubels, technische installaties en akoestische specialiteit harmonieus bij elkaar komen.

Design & Build met de juiste akoestiek

Wij werken volgens het Design & Build principe waarbij we de juiste akoestiek op uiteenlopende scholen combineren met een modern en eigentijds interieurontwerp. In dit ontwerp komen al jouw wensen en vereisten naar voren, evenals de beste technische installaties en akoestische oplossingen. Zodra jij ons jouw definitieve akkoord voor het ontwerp hebt gegeven, gaan we voor je aan de slag met de productie en realisatie. Hiervoor zetten wij altijd een ervaren projectmanager in. Hij zorgt ervoor dat het hele traject vlekkeloos verloopt zodat jij nergens omkijken naar hebt. Een prettige gedachte nietwaar?

Graag met ons in gesprek?

Contact ons