image

Kantoorinrichting

Makers en bouwers sinds 1983

Bij Pelser zijn we echte makers! Al sinds 1983 zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van interieurbouw, zowel op maat als seriematig. Wat we ook voor je doen, we denken altijd na over hoe we dat zo slim, efficiënt en duurzaam mogelijk kunnen doen. Hergebruik van materialen, duurzame productie en out-of-the-box-denken staan bij interieurbouw bij Pelser centraal. We hebben alle disciplines onder één dak, waardoor we indien nodig snel kunnen schakelen. Met als eindresultaat de juiste look & feel in de ruimte. Dus, ben je voor jouw project op zoek naar het perfecte interieurbouw bedrijf? Bij Pelser ben je aan het juiste adres!

image

Kantoorinrichters

Een kantoorruimte effectief inrichten combineert niet alleen werkplezier, maar benut ook de beschikbare ruimte optimaal. Bij Pelser weten we als geen ander dat de juiste kantoorinrichting van je kantoorpand niet alleen de productiviteit van medewerkers bevordert, maar ook de werksfeer aanzienlijk verbetert. Het streven naar een passende akoestiek en optimale klimaatbeheersing speelt hierbij een cruciale rol. Aangezien elke werkomgeving uniek is, bieden wij als kantoorpand architecten een op maat gemaakt plan. Van kantoor ontwerp tot interieur design, de uitvoering en alles daartussenin, bij Pelser gaan we voor de complete kantoorinrichting.

Bij het bepalen van de optimale architectuur voor jouw kantoor beginnen we altijd met een grondige inventarisatie. We onderzoeken de aard van je organisatie, wie waar werkt en welke activiteiten er plaatsvinden. We analyseren telefoon activiteiten, frequentie van vergaderingen en de behoefte aan concentratie. Als kantoor architecten streven we tijdens deze fase naar een diepgaand begrip van de gewenste sfeer en uitstraling van jouw werkomgeving. Pas hierna richten we ons op het praktische aspect om jouw visie te realiseren en het optimale kantoor te ontwerpen.

image

Een flexibele werkplek inrichting

Een flexibel ingericht kantoor is een dynamische omgeving waar diverse activiteiten moeiteloos en optimaal kunnen plaatsvinden. Van telefoneren en vergaderen tot geconcentreerd werken en informele gesprekken. Dit resulteert in een kantooromgeving waar medewerkers met plezier naartoe gaan en waar de productiviteit flink wordt verhoogd.

Na een grondige inventarisatie creëren we eerst een aanpasbaar moodboard, dat we vervolgens omzetten in een gedetailleerd 3D-ontwerp zodra we jouw definitieve goedkeuring hebben ontvangen. Onze projectmanager fungeert als jouw enige aanspreekpunt en coördineert het gehele interieurtraject van begin tot eind, waardoor het proces soepel verloopt en de werkplekken op kantoor binnen no-time opgeleverd worden. 

Onze deskundige engineers verzorgen alles tot in detail: van berekeningen tot het bepalen van de specificaties van de werkplek inrichting op kantoor en het vervaardigen van de gewenste meubels en componenten in ons geavanceerde machinepark. Gedurende het proces van de werkplek inrichting houden wij ons bezig met ontwerpen, tekeningen en nauwkeurige voorbereidingen, wat resulteert in een vlotte productie volgens jouw wensen en specificaties. Dit alles gebeurt intern, met machines die elke specificatie en grootte aankunnen.

image

Vergaderruimte inrichting op maat

Soms is standaard kantoormeubilair niet voldoende om een revolutionair ontwerp tot leven te brengen. Voor deze situaties biedt maatwerk interieur de perfecte oplossing. Bij Pelser is maatwerk standaard, zelfs als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte. Dit zorgt ervoor dat elk meubelstuk naadloos aansluit bij het ontwerp van de volledige kantoorinrichting. Soms is aangepast meubilair nodig vanwege specifieke, ongebruikelijke functies die de meubels moeten vervullen.

Stel dat je samen met onze interieurarchitect een prachtig ontwerp hebt voor je vergaderruimte inrichting, maar geen passend meubilair kunt vinden. Onze interieurarchitect ontwerpt dan graag meubels die perfect passen bij het ontwerp. Onze vakmensen zijn de volgende stap in het proces naar een kantoorinrichting op maat. Omdat we de productie intern beheren, is er een directe communicatie met de interieurarchitect. Elk detail, iedere functie of gewenste kleur wordt perfect geïntegreerd bij het inrichten van de vergaderruimte. Deze worden uiteindelijk op locatie geïnstalleerd, helemaal op maat gemaakt volgens jouw wensen.

image

Een moderne kantoorinrichting

Net zoals jij gespecialiseerd bent in jouw corebusiness is Pelser dit op het gebied van een kantoorpand inrichten. Wanneer je kiest voor Pelser voor de herinrichting van je kantoorpand, kun je rekenen op professioneel projectmanagement. Onze projectmanager fungeert als vertegenwoordiger en coördineert de samenwerking tussen diverse experts, zoals akoestiek specialisten, interieurontwerpers en installateurs van verlichting, klimaatbeheersing en ICT-infrastructuur. Al deze disciplines komen samen om een modern kantoor met interieur te realiseren, een omgeving waar jouw medewerkers met plezier zullen werken en waar de productiviteit aanzienlijk zal stijgen.

Wil je een op maat gemaakte, industriële of moderne kantoorinrichting die perfect aansluit bij de identiteit van jouw organisatie? Bij Pelser, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, weten we precies hoe we dit kunnen verwezenlijken. We begrijpen de behoefte aan open kantoorruimtes die een positieve sfeer en een gevoel van verbondenheid uitstralen, maar houden ook rekening met stilteplekken waar men geconcentreerd kan werken. Wij adviseren niet alleen over de verschillende aspecten voor een luxe kantoorinrichting, maar bieden ook expertise om dit luxe kantoor ook daadwerkelijk te creëren.

Nieuwsgierig naar meer?

Onze projecten