AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Een mooie kantoorinrichting die het positieve verschil maakt

Een kantoorinrichting die mooi wordt gevonden door je medewerkers kan ervoor zorgen dat ze gemotiveerder naar hun werk gaan en met meer plezier samenwerken. Bij Pelser, jouw deskundige kantoorinrichter uit ‘s-Hertogenbosch, weten we precies hoe we dit moeten realiseren. Bij ons namelijk, kun je terecht voor een inrichting van je kantoor die op maat voor je wordt gemaakt. Daarmee bedoelen we een kantoorinterieur die naadloos aansluit op de uitstraling van jouw organisatie en de sfeer die je binnen wilt creëren. Tijdens dit interieurproces nemen we graag alles voor jou uit handen: van design op maat tot productie en realisatie.

Kantoorinrichting

image

image

Een kantoorinrichting op maat gemaakt

Voor een op maat gemaakte inrichting van je kantoor vindt eerst een uitgebreide inventarisatie plaats. Een inventarisatie van zowel je wensen als praktische vereisten. Zo verdiepen wij ons eerst in welke activiteiten jouw organisatie dagelijks uitvoert. Wordt er bijvoorbeeld veel geconcentreerd gewerkt, vinden er veel vergaderingen plaats of wordt er veel gebeld? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor ons als jouw kantoorinrichter om een op maat gemaakt plan van aanpak te maken. Hierin staat onder meer op welke werkplek welke akoestiek de juiste is, welk luchtklimaatsysteem en welk type verlichting.

Alles onder één dak

Pelser heeft alle kennis en knowhow in huis om jouw complete kantoorinrichting te verzorgen. Zo komen onze engineers in beeld tijdens de fase van ontwerp naar daadwerkelijke productie. Ze maken hiervoor tekeningen en berekenen en ontwerpen tot in elk detail jouw gewenste installaties en constructies. Doordat zij alles in detail voorbereiden is tijdens de productie precies bekend wat er gemaakt moet worden. Dit gebeurt in ons eigen huis: we hebben een modern machinepark voorzien van computergestuurde machines. Deze kunnen elke specificatie aan en elke formaatgrootte. We maken hier alle meubels en bijbehorende componenten, helemaal zoals jij dat wilt.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons