image

Interieurbouw & Afbouw

Makers en bouwers sinds 1983

Bij Pelser zijn we echte makers! Al sinds 1983 zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van interieurbouw, zowel op maat als seriematig. Wat we ook voor je doen, we denken altijd na over hoe we dat zo slim, efficiënt en duurzaam mogelijk kunnen doen. Hergebruik van materialen, duurzame productie en out-of-the-box-denken staan bij interieurbouw bij Pelser centraal. We hebben alle disciplines onder één dak, waardoor we indien nodig snel kunnen schakelen. Met als eindresultaat de juiste look & feel in de ruimte. Dus, ben je voor jouw project op zoek naar het perfecte interieurbouw bedrijf? Bij Pelser ben je aan het juiste adres!

image

Interieurbouw op maat

Wat is interieurbouw en hoe pakken we dat bij Pelser aan? Als architect of projectinrichter heb je tot in detail nagedacht over een ontwerp. Dan zoek je een partner die je ontwerp tot leven brengt in de interieurrealisatie met exact de juiste sfeer. Pelser ontzorgt je hierin graag. Je kunt bij ons het gehele ontwerp neerleggen voor onder andere maatwerk meubels of je schakelt ons in voor een specifiek onderdeel van het project. We vervullen indien gewenst een adviserende rol als het gaat om materiaalkeuze en productiemogelijkheden, zodat we exact het juiste gevoel kunnen creëren in een ruimte. We werken volgens planning en budget, en denken hierin graag mee. Oplossingsgericht en flexibel.

 

image

Seriematige productie

Van 600 studentenkamers in Amsterdam tot een kantoorpand met 1.000 werkplekken in Noord-Brabant. Pelser verzorgt regelmatig seriematige productie van interieurconcepten door heel Nederland. Planning en budget zijn daarbij leidend. We werken efficiënt en doelgericht, en we nemen verantwoordelijkheid voor het gehele productieproces.

image

Afbouw

Naast interieurbouw kun je ons ook inschakelen voor de afbouw van een project. We bieden alle voorkomende afbouwwerkzaamheden en hebben bovendien een eigen modulair glaswanden-systeem ontwikkeld. We werken samen met vaste, professionele partners in het vakgebied, maar kunnen ook goed samenwerken met de partners van onze opdrachtgevers.

Indien gewenst nemen wij een regierol op ons. We nemen verantwoordelijkheid voor het gehele project, waarbij we de spil vormen tussen onze opdrachtgevers en alle betrokken specialisten en disciplines. We zoeken voortdurend afstemming tussen alle partijen, waarbij jij als opdrachtgever één contactpersoon en aanspreekpunt houdt. Op basis van duidelijke afspraken en een strakke planning zorgen we voor een efficiënte en vlekkeloze interieurbouw en afbouw.

image

Wat is de afbouw van een project?

De totaal afbouw van een project is een cruciale fase die de finishing touch aan je interieur geeft. Afbouw is de fase waarin alle elementen van je interieur samenkomen en een naadloze, professionele uitstraling creëren. Of het nu gaat om kantoorruimtes of residentiële omgevingen, Pelser biedt de expertise en het advies om ervoor te zorgen dat de afbouwwerkzaamheden tot in de puntjes worden uitgevoerd.

image

Onze aanpak

Bij Pelser begint ieder project met goed kijken, luisteren en nadenken. Hoe ziet het ontwerp eruit? Waar moeten we op letten bij realisatie? En welke materialen en productietechnieken kunnen we hiervoor het beste inzetten? Hierbij kijken we ook naar het pand: naar de constructies, installaties en gebruikte materialen. We gaan graag in een vroeg stadium met je om de tafel om het project door te nemen en met je mee te denken over cruciale punten in de uitvoering. Voordat we aan de slag gaan, maken onze engineers berekeningen en werktekeningen, en bepalen ze de exacte specificaties. Ze bereiden het werk voor tot in de puntjes, zodat we precies weten wat we moeten produceren.

image

Productie & realisatie

Wanneer wij een interieurontwerp voor je realiseren, dan wil je hier als architect of projectinrichter zo min mogelijk omkijk naar hebben. Bij Pelser begrijpen we dit als geen ander. We ontzorgen je dan ook graag. We zijn regievoerder over het productieproces, houden voortdurend een vinger aan de pols en communiceren goed over planning en mogelijkheden.

De productie van het maatwerk meubilair en meer vindt plaats in eigen huis: in ons productiebedrijf dat beschikt over een modern machinepark. Met computergestuurde machines die grote formaten én veeleisende specificaties aankunnen. Ons team van vakmensen maakt hier alle maatwerk meubels en componenten. Loopt er iets anders dan verwacht? Dan laten we je dit proactief weten en denken we in oplossingen.

image

Mogelijkheden

De Pelser Groep verzorgt onder andere:

>   Modulair glaswandensysteem
>   Wanden (dichte wanden en modulaire glaswanden-systeem)
>   Plafonds
>   Vloeren
>   E- en W-installaties (licht, lucht, klimaat, ict-infrastructuur)
>   Schilderwerk
>   Stucwerk en behang
>   Verlichting
>   Toegangstechniek en beveiliging

Neem contact op

Nieuwsgierig naar meer?

Onze projecten