image

Onderwijsinrichting

Makers en bouwers sinds 1983

Bij Pelser zijn we echte makers! Al sinds 1983 zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van interieurbouw, zowel op maat als seriematig. Wat we ook voor je doen, we denken altijd na over hoe we dat zo slim, efficiënt en duurzaam mogelijk kunnen doen. Hergebruik van materialen, duurzame productie en out-of-the-box-denken staan bij interieurbouw bij Pelser centraal. We hebben alle disciplines onder één dak, waardoor we indien nodig snel kunnen schakelen. Met als eindresultaat de juiste look & feel in de ruimte. Dus, ben je voor jouw project op zoek naar het perfecte interieurbouw bedrijf? Bij Pelser ben je aan het juiste adres!

image

Op zoek naar een deskundige interieurarchitect voor het onderwijs?

Bij Pelser vind je deskundige architecten voor interieur in het onderwijs, ongeacht of het om basisscholen of universiteiten gaat. Onze benadering draait om diversiteit en interactie. We investeren veel tijd in het begrijpen van specifieke behoeften en bieden advies op maat over akoestiek, licht en klimaat. Alles om een omgeving te creëren waarin iedereen zich comfortabel voelt. We geloven sterk in samenwerking met gebruikers: ons proces omvat co-creatie waarbij we met hen samenwerken om ideale omgevingen te ontwerpen. Door het Design & Build-principe toe te passen, zorgen we voor een naadloze overgang van het 3D-ontwerp naar de daadwerkelijke uitvoering, met een toegewezen projectmanager die alles coördineert voor jouw gemoedsrust.

image

Pelser: jouw adres voor moderne school interieur

Bij Pelser draait alles om expertise in het ontwerpen van eigentijdse interieurs voor verschillende onderwijsinstellingen. We hechten veel waarde aan gebruikersbetrokkenheid omdat we geloven in het creëren van draagvlak voor onze ontwerpen. Ons Design & Build-principe garandeert een maatwerkontwerp waarbij we de nadruk leggen op akoestiek en functionele behoeften. Na jouw goedkeuring neemt onze projectmanager het voortouw, coördinerend van productie tot realisatie, waardoor je één aanspreekpunt hebt gedurende het hele proces.

image

Op maat gemaakt interieur voor jouw school

Pelser biedt op maat gemaakte plannen voor interieurbouw in onderwijsgebouwen. We begrijpen het belang van eindgebruikers in het proces en betrekken hen actief bij het ontwerpen, waarbij we focussen op het bereiken van akoestische perfectie en het creëren van ruimtes die geschikt zijn voor verschillende activiteiten. Onze gestroomlijnde aanpak bestaat uit een grondige inventarisatie, een gedetailleerd 3D-ontwerp en een zorgvuldige uitvoering, allemaal onder de supervisie van een toegewijde projectmanager, met als resultaat een zorgeloze transformatie naar een eigentijds schoolinterieur.

image

Passende inrichting voor het middelbaar onderwijs en meer

Pelser begrijpt als ervaren inrichter van schoolgebouwen de moderne eisen. We beginnen altijd met uitgebreide gesprekken om wensen en technische vereisten te begrijpen. Ons proces omvat een moodboard, 3D-ontwerp en uitvoering onder leiding van een projectmanager, zodat jij je kunt richten op je werk terwijl wij zorgen voor een perfecte inrichting.

We zijn gespecialiseerd in projectinrichting voor onderwijsgebouwen, met een sterke focus op interactie en diverse dialoogvormen. Door een diepgaande inventarisatie begrijpen we de unieke behoeften van elke onderwijsinstelling en vertalen we deze behoeften naar een 3D-ontwerp. Hierbij zorgt onze projectmanager voor een vlekkeloze uitvoering door alles te coördineren.

Nieuwsgierig naar meer?

Onze projecten