AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Waarom je een architect voor je kantoorpand inschakelt

Als architect van je kantoorpand weet Pelser als geen ander hoe we een mooie werkomgeving kunnen creëren. Een omgeving waar niet alleen met plezier gewerkt wordt maar waarbij ook optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Door de juiste architectuur van je kantoorpand realiseer je een hogere productiviteit bij je medewerkers en ook wordt de werksfeer aanzienlijk verbeterd. Denk hierbij eveneens aan de juiste akoestiek en de juiste klimaatbeheersing. Omdat geen enkele werkomgeving dezelfde is, bieden wij jou als kantoorpand architect een plan van aanpak op maat. Van design tot realisatie en alles wat daar tussenin zit.

Architect kantoorpand

image

image

De architect van jouw kantoorpand: intensieve inventarisatie

Bij het bepalen van de ideale architectuur voor jouw kantoorpand beginnen we altijd eerst met een intensieve inventarisatie. We vragen je hierbij wat jouw organisatie precies doet en wie op welke plek werkt. Wordt er bijvoorbeeld veel gebeld, vinden er regelmatig vergaderingen plaats en moet er geconcentreerd worden gewerkt? Tijdens deze inventarisatie willen we als kantoorpand architect een goed beeld vormen van wat de gewenste sfeer moet zijn van jouw werkomgeving en welke uitstraling deze moet hebben. Pas daarna gaan we aan de slag met het praktische gedeelte.

Inrichtingseisen en flexibiliteit

Bij het design van jouw werkomgeving nemen we uiteraard jouw eisen mee op het gebied van de inrichting. Welke akoestiek is vereist en welke mate van duurzaamheid? Hierbij wordt ook naar de kenmerken van het pand zelf gekeken. Welke materialen zijn gebruikt en welke constructies zijn er geïnstalleerd? Al jouw wensen en vereisten staan centraal in ons design. Nadat we jouw definitieve akkoord hebben ontvangen, gaan we als architect van jouw kantoorpand met de realisatie beginnen. Dit wordt bij Pelser vormgegeven door professioneel projectmanagement. Onze projectmanager neemt hierbij alle zorg voor jou uit handen waardoor jij je op je werkzaamheden kunt blijven focussen.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons