AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

Concentratiewerkplek

We maken het mooi van binnen!

Efficiënt werken doe op een concentratiewerkplek

De huidige kantoorinrichtingen worden steeds vaker ingezet voor overleg hetzij de plek om collega’s te ontmoeten. Hierdoor worden kantoren met grote open ruimten verder aangepast naar samenwerken en ontmoeten, waarbij akoestiek en klimaat belangrijk zijn. Dit heeft veel voordelen, maar een van de minpunten is dat de rust soms ontbreekt. Geconcentreerd werken lukt niet altijd als collega´s naast je zitten te overleggen. Wanneer je privacy wilt toevoegen aan deze plekken is het verstandig om een concentratiewerkplek in te richten. Een concentratiewerkplek is bij uitstek geschikt als flexibele werkplek, zodat de deze door iedereen te gebruiken is. Wanneer er behoefte is aan een online meeting, een ‘bila’ of omdat je iets meer rust nodig hebt om te werken of te bellen.

Concentratiewerkplek

image

image

Welke eisen stel je aan een concentratiewerkplek op kantoor?

Het belangrijkste aan een concentratiewerkplek, is dat je hier ongestoord aan het werk kunt. Dit hoeft niet altijd in te houden dat je ook daadwerkelijk een volledig afgesloten concentratiewerkplek op kantoor hoeft te creëren. Als je hier hulp bij kunt gebruiken en een oplossing zoekt die ook nog eens bij de stijl van je kantoorinterieur past, neem dan eens contact met ons op. Als expert op het gebied van kantoorinrichtingen, weten wij de oplossing hoe je een concentratiewerkplek op kantoor zeer functioneel, modern en in jouw interieurstijl kunt inrichten. Dit kan bijvoorbeeld met een afgezonderde stiltewerkplek, zoals de Bubble stiltecabine in verschillende uitvoeringen. Maar onze interieurarchitecten kunnen ook een concentratiewerkplek ontwerpen als onderdeel van de overige werkplekken.

Pelser Groep ontwerpt voor jouw kantoor concentratiewerkplekken

Schakel jij Pelser in voor een ontwerp of stiltecabine? Dan mag je een hoogwaardige en professionele dienstverlening verwachten en ontwerpers met veel expertise. Wij inventariseren je wensen en eisen zoals concentratiewerkplekken en gaan dan aan de slag met het ontwerp. Is er maatwerk nodig? Daar schrikken wij niet voor terug, wij hebben alles in eigen beheer, ook de productie van bepaalde meubels en oplossingen voor goede akoestiek. Samen met ons zet je een fraaie concentratiewerkplek neer in je kantooromgeving.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons