image

Projectmanagement

Een interieurproject is al snel een complex verhaal. Daar zoek je graag een partner bij die het projectmanagement voor zijn rekening neemt. Prettig en professioneel. Slagvaardig en met kennis van zaken. Waarom zou je nog overwegen daarvoor iemand in je eigen organisatie vrij te maken?

We starten altijd met een degelijk voortraject met inventarisatie, advies en ontwerp door onze interieurarchitect. Tegelijkertijd start, onder leiding van de projectmanager, de inventarisatie van de staat van het pand en zijn installaties. Dit is de basis voor de realisatie. Je verbaast je over alle aspecten, leveranciers, uitvoeringen en producten die in het project meegenomen moeten worden: Wanden, Plafonds, Vloeren, E- en W installaties (licht, lucht, klimaat, ict-infra), Schilder-, stuc- en behangwerk, Verlichting, Toegangstechniek en beveiliging, Maatwerk meubilair, Standaard meubilair, Raamdecoratie, Stoffering, Akoestische interieurobjecten, Bewegwijzering, Groen, Styling en signing.

De projectmanager ontwerpt een transparant projectplan. Hij is de uitvoerder namens de opdrachtgever en regisseert de inbreng van alle disciplines. Van Pelser zelf en waar nodig ook van derden. Tijdens het proces stemt hij voortdurend af met: De klant, De interieurarchitect, Project specialist E- en W installatie, Specialist Akoestiek, Calculator Budgetbewaking, Specialist Maatwerkproductie, Deskundige Standaardinrichting. De projectmanager zorgt ervoor dat er voor iedere discipline die bij de “bouw” betrokken is, een bestek wordt geschreven.

Hierop kan elke partij in het project een calculatie maken en indienen. Zo kan onze projectmanager de regie op de uitvoering houden en zorgen dat ieder uitvoert wat is beschreven en vastgelegd. Hij bewaakt voor jou continu planning en kwaliteit. Je wordt dus nooit de speelbal tussen verschillende leveranciers. Een geruststellend gevoel!

Alles moet passen in het ontwerp, geleverd in de juiste volgorde en tegen marktconforme prijzen. Pelser ontzorgt je graag. Is hoofdaannemer met een heldere regie. Volledig transparant. Zodat je altijd ook zelf grip op het project houdt! 

Advies nodig?

We helpen u graag

Neem contact op