AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

De mooiste inrichting van scholen door Pelser Interior Design & Build

Bij de inrichting van scholen komt vandaag de dag veel kijken. In plaats van eenrichtingsverkeer staat in het onderwijs steeds vaker interactie centraal en uiteenlopende dialoogvormen. Alle reden daarom, om voor een professioneel inrichter van scholen te kiezen. Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch is expert op dit gebied. Wij weten als geen ander waar scholen inrichting tegenwoordig aan moet voldoen om een ideale plek te creëren waar uiteenlopende mensen elkaar ontmoeten. Om je hierbij volledig te ontzorgen, nemen wij het totale interieurproject op ons: van het ontwerp tot de uiteindelijke productie en realisatie.

Inrichting scholen

image

image

Inrichting verschillende soorten scholen

Of het nu om een basisschool, een middelbare school, een college of een hogeschool gaat, als gespecialiseerd inrichter van scholen maakt Pelser altijd een plan van aanpak op maat. Uiteraard geldt dit ook voor het gewenste interieur van universiteitsgebouwen. En ook al gaat het om hetzelfde schooltype, dan nog heeft elke school een eigen identiteit en een unieke uitstraling. Daarom gaan we bij scholen inrichting projecten altijd eerst met jou als opdrachtgever samenzitten. Hierbij stellen we veel vragen en luisteren we vooral aandachtig. Wat is bijvoorbeeld de sfeer die je centrale ruimte moet uitstralen? Ook is het belangrijk om te weten welke functionele eisen er zijn. Moeten er bijvoorbeeld plekken gecreëerd worden om individueel te werken naast de leslokalen of collegezalen?

Projectmanagement van A tot Z

Het is ongetwijfeld overbodig te noemen dat er bij de inrichting van scholen ontzettend veel komt kijken. Dit zijn projecten van grote omvang. Juist daarom vertrouw je bij Pelser op een enkel aanspreekpunt in de vorm van een professionele projectmanager. Als je eenmaal het akkoord hebt gegeven voor het definitieve design, neemt hij de coördinatie van de productie en realisatie op zich. Dit betekent dat jij één aanspreekpunt hebt en datzelfde geldt voor alle externe partijen. Denkt daarbij aan interieurstylisten maar ook aan akoestische specialisten en technische installatiebedrijven.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons