AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

De inrichting van een schoolgebouw op maat verzorgd

Zoek je voor de inrichting van een schoolgebouw een specialist die precies de hedendaagse vereisten weet vorm te geven en met alle bijkomende aspecten rekening houdt? Dan ben je bij Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch aan het juiste adres. Wij zijn jouw deskundige inrichter van een schoolgebouw met expertise op velerlei vlak. Zo is het bij schoolgebouw inrichting belangrijk om zorg te dragen voor de juiste akoestiek. Tegenwoordig draait het in het onderwijs immers steeds meer om dialoogvoering en interactie en is er steeds minder sprake van eenrichtingsverkeer. Daarnaast is ook de juiste klimaatbeheersing van essentieel belang en datzelfde geldt voor een perfect lichtplan.

Inrichting schoolgebouw

image

image

De inrichting van een schoolgebouw: uitgebreide inventarisatie

Als toonaangevend inrichter van je schoolgebouw beginnen we ons plan van aanpak altijd eerst met een uitgebreide inventarisatie. Alleen zo weten we wat specifiek voor jouw schoolgebouw inrichting belangrijk is. Met welke uitstraling moeten we bijvoorbeeld rekening houden en wat zijn je wensen op het gebied van het meubilair? Ook stellen we tijdens onze inventarisatiegesprekken vragen over de functionele eisen waaraan het interieur moet voldoen. Worden er bijvoorbeeld regelmatig bijeenkomsten georganiseerd en hoeveel ruimte moet er geboden worden voor individueel werken?

Van inventarisatie tot het gewenste resultaat

Nadat we uitvoerig de wensen, behoeften, voorkeuren en vereisten voor de inrichting van jouw schoolgebouw hebben doorgenomen, creëren we een conceptontwerp. Dit geven we eerst weer in een moodboard zodat je hierin eenvoudig je keuzes kunt bepalen en aanpassen. Uiteindelijk presenteren we dan een definitief design in 3D met daarin alle details. Om je vervolgens ook bij de productie en realisatie volledig te ontzorgen, zal onze projectmanager de algehele coördinatie hiervan op zich nemen. Hierdoor kun je je zorgeloos blijven richten op je corebusiness terwijl je je alvast kunt verheugen op het eindresultaat.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons