AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Pelser: jouw interieurarchitect voor onderwijs gebouwen

Als je een interieurarchitect voor onderwijs gebouwen zoekt, dan ben je bij Pelser aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist in de interieurarchitectuur voor uiteenlopende onderwijs panden. Van basisscholen tot universiteiten en van middelbare scholen tot hoger onderwijs. Een school of universiteit is een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. Vandaag de dag staat niet langer het eenrichtingsverkeer centraal in het onderwijs maar vooral veel interactie en de dialoog in uiteenlopende vormen. Precies daarop gericht geven wij als professioneel onderwijs interieurarchitect vorm aan het interieur.

Interieurarchitect onderwijs

image

image

Interieurarchitect voor onderwijs met de nodige ervaring

Pelser heeft de nodige ervaring in het creëren van interieurarchitectuur voor het onderwijs. Ons plan van aanpak focust zich hierbij op jouw specifieke wensen en vereisten. Geen onderwijs gebouw is immers dezelfde. Daarom beginnen we met een intensieve inventarisatie. Tijdens deze inventarisatie luisteren we aandachtig wat je van ons als onderwijs interieurarchitect verwacht en daarbij geven we je deskundige adviezen. Over de juiste akoestiek bijvoorbeeld, maar ook over het meest optimale lichtprogramma en het luchtklimaatsysteem. Dit zorgt ervoor dat alle mensen in een schoolgebouw zich prettig voelen en ze er met veel plezier naar toe gaan.

Van leslokalen tot ruimtes voor individueel werk

Er vinden in een schoolgebouw uiteenlopende activiteiten plaats. Het is daarom verstandig om de uiteindelijke gebruikers mee te nemen in het ontwerpproces van het nieuwe interieur. Samen met ons als interieurarchitect voor het onderwijs kom je dan tot het meest ideale design en tegelijkertijd creëer je draakvlak voor de nieuwe inrichtingsstijl. Wij werken daarbij volgens het Design & Build principe. Dit houdt in dat we na jouw definitieve akkoord het ontwerp in 3D realiseren. Daarna gaan we aan de slag met de productie en realisatie. Om je hierbij van alle gemakken te voorzien, werken we met één projectmanager. Hij coördineert het interieurproces van A tot Z en communiceert met alle betrokken partijen. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Graag met ons in gesprek?

Contact ons