AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Een interieurarchitect voor scholen anno nu

Pelser is een interieurarchitect voor scholen die hun huidige gebouw willen renoveren volgens eigentijdse maatstaven of het interieur van hun nieuwbouw modern willen vormgeven. Daar waar het onderwijs vroeger veelal eenrichtingsverkeer was, wordt het onderwijs vandaag de dag gekenmerkt door diverse vormen van dialoog en interactie. Het is daarbij wenselijk dat de interieurarchitectuur van hedendaagse scholen hier perfect op aansluit. Dit is dan ook precies waar wij als scholen interieurarchitect gespecialiseerd in zijn. Ongeacht, of dit nu om basisscholen, middelbare scholen, colleges, hogescholen of universiteiten gaat. Voor elk schooltype werken wij volgens het Design & Build principe waarbij jij als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt.

Interieurarchitect scholen

image

image

Pelser interieurarchitect voor scholen: plan van aanpak

Omdat er veel komt kijken bij de interieurarchitectuur van scholen nemen wij van Pelser het complete traject voor je uit handen. Wel beginnen we hierbij met een gezamenlijke intensieve inventarisatie. Tijdens deze inventarisatie komen uiteenlopende vragen aan bod. Wat is bijvoorbeeld de gewenste uitstraling en welke sfeer moet het schoolinterieur uitademen? Ook nemen wij hierbij de functionele eisen met je door. Wordt er veel individueel gewerkt bijvoorbeeld en zijn er naast leslokalen of collegezalen ook ruimtes nodig voor brainstormsessies? Elke ruimte heeft daarbij een eigen specifieke interieurstijl nodig die wij als jouw deskundige scholen interieurarchitect graag voor je realiseren.

Adviezen van de gebruikers

Indien dit mogelijk is, maken wij als interieurarchitect voor scholen hierbij graag gebruik van de input van de uiteindelijke gebruikers. Zij weten immers als geen ander waaraan het interieur moet voldoen wil het voor hen een aangename omgeving zijn. Bovendien creëert dit ook meteen het nodige draagvlak. Wanneer wij eenmaal jouw definitieve akkoord hebben ontvangen voor het design, vervolgen wij het traject met de productie en realisatie. Daarvoor zetten we graag één van onze projectmanagers in, om het complete project van A tot Z te coördineren.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons