AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Professionals in de interieurbouw van je kantoor: Pelser

Ben je voor de interieurbouw van je kantoor op zoek naar echte professionals met de nodige ervaring? Een interieurbouwer voor je kantoor die precies weet hoe het binnen mooi moet worden gemaakt? Zoek dan niet verder want bij Pelser uit ‘s-Hertogenbosch ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij verzorgen ook voor jouw kantoor de interieurbouw waar je medewerkers met veel plezier samenwerken en daardoor productiever zijn. Wie wil dat nu niet? Juist daarom kies je voor onze professionele service op maat. Deze begint met het inventariseren van jouw wensen en eisen en wordt gevolgd door het design en de uiteindelijke realisatie.

Interieurbouw kantoor

image

image

De interieurbouw van je kantoor begint met inventariseren

Aan elk design ligt een intensieve inventarisatie van jouw wensen en eisen ten grondslag. Daarnaast brengen we eveneens alle activiteiten van je kantoor voor de interieurbouw in kaart. Denk dan aan hoe vaak bepaalde activiteiten plaatsvinden, zoals telefoneren, vergaderen, geconcentreerd werken en sociale gesprekken. Elke activiteit heeft een eigen werkplek nodig met bijpassend meubilair en – zeker niet onbelangrijk – de juiste akoestiek. Als ervaringsrijke interieurbouwer van je kantoor weet Pelser precies hoe dit te realiseren. Daarbij denken we uiteraard ook aan de uitstraling van jouw organisatie en de sfeer die je graag gecreëerd wilt hebben.

Design & Build

Bij Pelser stoppen we niet nadat we het nieuwe ontwerp van de interieurbouw van je kantoor hebben gemaakt. Integendeel. Na jouw akkoord voor het definitieve design verzorgen wij ook het productie- en realisatieproces van A tot Z. Daarvoor hebben wij de allerbeste engineers in huis die berekeningen maken en de exacte specificaties bepalen. Zij zijn het die alles tot in de puntjes voorbereiden zodat exact bekend is wat en hoe er geproduceerd moet worden. Ook dit doen wij in eigen huis. We hebben een productiebedrijf met een modern machinepark dat computergestuurd is. Onze machines kunnen alle formaten aan en datzelfde geldt voor uiteenlopende specificaties.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons