AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Interieurbouw voor onderwijs door de specialist

Als je voor de interieurbouw van je onderwijs pand wilt vertrouwen op de nodige ervaring en de juiste knowhow, dan kies je voor Pelser. Wij zijn een interieurbouwer voor uiteenlopende onderwijs gebouwen zoals basisscholen en middelbare scholen, maar ook voor een college-, hogeschool- of universiteitsinterieur. Geen enkel schoolgebouw is hetzelfde en dat weten we bij Pelser als geen ander. Daarom beginnen we altijd eerst met een intensieve inventarisatie voordat we met onderwijs interieurbouw aan de slag gaan. Deze inventarisatie wordt gevolgd door het Design & Build principe, waarmee wij een totaalinterieur voor schoolgebouwen verzorgen van A tot Z.

Interieurbouw onderwijs

image

image

Interieurbouw voor onderwijs: welke faciliteiten bied je?

Afhankelijk van het type onderwijs dat wordt gegeven, zijn er bepaalde faciliteiten die een school of universiteit te bieden heeft. Daarom gaan we bij Pelser altijd eerst met jou als opdrachtgever om tafel zitten voor een intensieve inventarisatie. Vandaag de dag is het eenrichtingsverkeer steeds meer naar de achtergrond verdrongen en staat bij onderwijs interieurbouw het faciliteren van interactie en diverse dialoogvormen centraal. Zo houden wij er als interieurbouwer voor onderwijs rekening mee dat sommige werkplekken flexibel moeten kunnen worden gebruikt. Wordt er bijvoorbeeld veel in kleine groepen gewerkt, of vinden er regelmatig evenementen plaats?

Design & Build

Om het draagvlak te vergroten, raden wij altijd aan om de uiteindelijke gebruikers te betrekken bij de interieurbouw voor jouw onderwijs pand. Bij voorkeur al tijdens de inventarisatie. Dit zorgt ervoor dat we de wensen en behoeften van iedereen zoveel mogelijk in het design kunnen verwerken. Na jouw definitieve akkoord voor ons ontwerp in 3D gaat onze projectmanager aan de slag met het coördineren van de productie en realisatie. Dit betekent dat alles voor jou geregeld wordt terwijl je zelf te maken hebt met één aanspreekpunt tijdens de uitvoering van het gehele project.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons