AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Interieurbouw van scholen: kiezen voor de specialist

Bij de interieurbouw van scholen komt ontzettend veel kijken. Alle reden dus, om te kiezen voor een bedrijf die hier gespecialiseerd in is. Pelser Interior Design & Build is zo’n specialist. Wij weten als geen ander hoe we jouw schoolgebouw volgens eigentijdse en moderne maatstaven vorm moeten geven. Bij scholen wordt de interieurbouw vandaag de dag gekenmerkt door interactie en verschillende vormen van dialoog. Dit in tegenstelling tot vroeger toen het onderwijs veelal eenrichtingsverkeer was. Daarom is het verstandig om voor een deskundige interieurbouwer voor scholen te kiezen die je tijdens het complete traject van A tot Z ontzorgt. Dit is dan ook precies wat wij je bieden.

Interieurbouw scholen

image

image

Interieurbouw van scholen: een goede voorbereiding

Er wordt vaak gezegd dat een goede voorbereiding het halve werk is en dat kunnen wij als ervaren interieurbouwer van scholen alleen maar beamen. We beginnen dan ook altijd met inventarisatiegesprekken. Hierin vragen we je naar je wensen, voorkeuren en je vereisten. Idealiter worden bij deze gesprekken ook de uiteindelijke gebruikers betrokken. Dit geeft bevestiging van de te maken keuzes en het creëert tegelijkertijd draagvlak binnen scholen voor de interieurbouw. Ook geeft ons dit inzicht in welke technische vereisten er nodig zijn. Denk hierbij onder meer aan de akoestiek. Dit is één van de meest belangrijke factoren bij het interieurontwerp voor scholen.

Design & Build van het schoolinterieur

Naar aanleiding van deze inventarisatiegesprekken creëren wij een design. In eerste instantie is dit een moodboard die verder invulling wordt gegeven met jouw definitieve keuzes. Uiteindelijk ontstaat er dan zo een definitief 3D design voor de interieurbouw van scholen met daarin alle details. De volgende stap die wij voor je uitvoeren is de realisatie. Dit gebeurt door het inzetten van een projectmanager. Hij is jouw enige aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles tijdig en volgens afspraak verloopt.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons