AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Interieurinrichting voor je kantoor op maat gemaakt

De interieurinrichting van je kantoor op maat laten maken zodat deze perfect aansluit bij de uitstraling van jouw organisatie? Wil je tegelijkertijd een werkomgeving creëren waar je medewerkers met veel plezier aan de slag gaan en daardoor veel productiever zijn? Bij Pelser uit ‘s-Hertogenbosch weten we precies hoe we dit voor je kunnen realiseren. Door onze ervaring als deskundig interieurinrichter van het kantoor helpen we je graag jouw ideale werkomgeving vorm te geven. Dit stopt niet bij het ontwerp alleen, maar we verzorgen ook de productie en realisatie. Kortom wij maken voor je kantoor een interieurinrichting van A tot Z.

Interieurinrichting kantoor

image

image

De interieurinrichting voor je kantoor precies zoals jij dat wilt

Wij beginnen elk interieurproject altijd eerst door aandachtig naar jou te luisteren. Wat wil je precies bereiken met de nieuwe inrichting en hoe kunnen we de stijl van jouw organisatie het beste naar voren laten komen? Daarnaast kijken we als interieurinrichter van je kantoor tot in detail naar de activiteiten die er plaatsvinden. De werkzaamheden die je medewerkers dagelijks uitvoeren, zoals bellen, vergaderen en geconcentreerd bezig zijn. Voor elke activiteit bedenken wij een perfect passende interieuroplossing waarbij wij ons onder meer focussen op de juiste akoestiek. Daarnaast besteden we bijvoorbeeld ook uitgebreid aandacht aan het klimaat in jouw kantoor met onze interieurinrichting.

Design in 3D

In ons ontwerp voor de interieurinrichting van je kantoor staan jouw wensen en vereisten centraal. Voor ons is het dan ook een geweldig creatieve uitdaging om zowel jouw voorkeuren als de technische eisen in een fraai design neer te zetten dat aanspreekt. Daarbij betrekken we jou uiteraard bij elke stap die we nemen. Op het eerste moodboard zie je of we de juiste snaar hebben geraakt en met jouw feedback hierop werken we alle details uit in 3D. Hierdoor kun je eenvoudig keuzes maken om zo samen met ons tot het perfecte design van jouw kantoorinterieur te komen.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons