AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Interieurontwerp van je kantoor die perfect bij je past

Voor het interieurontwerp van je kantoor in een nieuwbouwpand of bij een renovatie kies je het beste voor een specialist. Een interieurontwerper die je kantoor precies die uitstraling en sfeer weet te geven die perfect bij je passen. Kortom, iemand die een kantoor interieurontwerp creëert die het simpelweg mooi maakt van binnen. Hiervoor ben je bij Pelser uit ‘s-Hertogenbosch helemaal aan het juiste adres. Wij hebben de nodige ervaring in het creëren van interieurontwerpen die perfect matchen met jouw huisstijl en het realiseren ervan. Maar daar blijft het niet bij. Ook voor een kantoor die je medewerkers de ideale werkomgeving biedt kies je voor onze expertise.

Interieurontwerp kantoor

image

image

Ons interieurontwerp van je kantoor voor een fijne werkplek

Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, op en top gemotiveerd zijn en met een hogere productiviteit: dat klinkt fantastisch toch? Precies dat is waar wij ons bij Pelser als interieurontwerper van je kantoor op focussen. We gaan eerst samen met jou om tafel zitten en luisteren aandachtig naar jouw vereisten voor het kantoor interieurontwerp van jouw voorkeur. Hierbij stellen we vragen over wie waar werkt en welke activiteiten er plaatsvinden. Wordt er bijvoorbeeld veel geconcentreerd gewerkt of getelefoneerd? De juiste akoestiek is dan van grote invloed op het werkplezier van je medewerkers.

Design & Build principe

Nadat we gezamenlijk een intensieve inventarisatie hebben gedaan, gaat Pelser voor je aan de slag met een overeenkomstig interieurontwerp van je kantoor. Eerst zal deze in een moodboard worden weergegeven die nog kan worden aangepast. Na jouw akkoord volgt dan het design in 3D met alle specifieke details voor de uitvoering. Ook hiervoor staan we tot je dienst. Onze projectmanager is zowel voor jou als voor de diverse betrokken partijen het centrale aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat overal aan wordt gedacht zodat jij als onze opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Een prettige gedachte nietwaar?

Graag met ons in gesprek?

Contact ons