AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Interieurontwerp voor onderwijs gebouwen op maat gemaakt

Voor professioneel interieurontwerp voor jouw onderwijs gebouw vertrouw je op de expertise en knowhow van Pelser uit ‘s-Hertogenbosch. Wij hebben de nodige ervaring en veel expertise als interieurontwerper voor diverse onderwijs gebouwen. Daarbij is geen enkel gebouw hetzelfde. Van basisscholen tot middelbare scholen en van colleges en hogescholen tot universiteiten: elk schoolgebouw vraagt hierbij om een onderwijs interieurontwerp op maat. Daarnaast is er ook de eigen identiteit die een bepaalde onderwijsinstelling wil uitstralen. Deze laten wij terugkomen in de looks van het interieur en de sfeer van binnen.

Interieurontwerp onderwijs

image

image

Interieurontwerp voor onderwijs volgens het Design & Build principe

Bij Pelser wordt gewerkt volgens het Design & Build principe voor jouw specifieke onderwijs interieurontwerp. Dit betekent dat we altijd eerst samen met jou gaan inventariseren wat je precies voor ogen hebt. Wat zijn jouw specifieke wensen en behoeften en hoe wil je dit graag terug zien komen in het interieur? Hierbij geven wij als professioneel interieurontwerper voor onderwijs graag adviezen over onder meer de technische vereisten. Denk hierbij aan de juiste akoestiek bijvoorbeeld, maar ook aan een luchtklimaatsysteem. Pas als we alle aspecten hebben doorgenomen gaan we het design vormgeven. Eerst in een moodboard en daarna worden alle details in 3D verwerkt.

Eén aanspreekpunt voor de algehele coördinatie

Zodra het 3D ontwerp gereed is, zul je zien dat er ontzettend veel komt kijken bij het interieurontwerp voor jouw onderwijs gebouw. Veel aspecten worden door onszelf uitgevoerd, maar er zijn ook tal van zaken waarvoor we derde partijen inschakelen. Specialisten in akoestiek, maar ook technische installateurs en andere dienstverleners. In plaats van dat jij hier veel tijd aan kwijt bent, werkt Pelser altijd met een projectmanager. Hij is jouw centrale aanspreekpunt en coördineert alles met de betrokken partijen. Hierdoor kun jij je blijven richten op je werkzaamheden en zorgeloos het eindresultaat tegemoetzien.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons