AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Voor al je interieurprojecten vertrouw je op de expertise van Pelser

Of het nu om interieurprojecten voor kantoorpanden of schoolgebouwen gaat: bij Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch vertrouw je op de juiste expertise en de nodige ervaring. Vandaag de dag gelden heel andere vereisten voor een ideale interieurinrichting dan vroeger en wij weten hier feilloos op in te spelen. Zo is het voor een interieurproject voor kantoorpanden belangrijk om het interieur af te stemmen op de toenemende activiteiten die hier plaatsvinden. Denk dan aan bellen, vergaderingen, sociale gespreksvoering maar ook aan geconcentreerd werken. Bij scholen is de focus verschoven van eenrichtingsverkeer naar plekken waar diverse dialogen worden gevoerd en er volop interactie plaatsvindt.

Interieurprojecten

image

image

Interieurprojecten: focus op de juiste akoestiek

Door de interieurvereisten van vandaag de dag, heeft de juiste akoestiek een essentiële rol gekregen. Dit bepaalt nu of een werkplek of een schoolgebouw als prettig wordt ervaren of juist als het tegenovergestelde. Daarom besteden wij veel aandacht aan de beginfase van een interieurproject: de inventarisatie. Voor kantoorpanden is het bijvoorbeeld belangrijk voor ons om te weten welke activiteiten er waar en door wie plaatsvinden. Bij scholen is het van belang om inzichtelijk te krijgen of er regelmatig evenementen georganiseerd worden, of er brainstormsessies belegd worden en in welke mate er individueel wordt gewerkt.

Projectaanpak volgens Design & Build principe

Nadat Pelser volledig van jou inzichtelijk heeft gekregen wat je wensen, voorkeuren, behoeftes en vereisten zijn, brengen we al deze factoren tezamen in een moodboard. In dit eerste ontwerp heb je nog alle mogelijkheid om dingen te veranderen. Pas als jij je akkoord geeft, veranderen we dit ontwerp in een 3D variant met daarin alle details. Daarna komt onze projectmanager in beeld. Hij coördineert zowel de productie als de realisatie van de interieurprojecten en is voor jou het enige aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons