image

Stilteplek inrichting

Makers en bouwers sinds 1983

Bij Pelser zijn we echte makers! Al sinds 1983 zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van interieurbouw, zowel op maat als seriematig. Wat we ook voor je doen, we denken altijd na over hoe we dat zo slim, efficiënt en duurzaam mogelijk kunnen doen. Hergebruik van materialen, duurzame productie en out-of-the-box-denken staan bij interieurbouw bij Pelser centraal. We hebben alle disciplines onder één dak, waardoor we indien nodig snel kunnen schakelen. Met als eindresultaat de juiste look & feel in de ruimte. Dus, ben je voor jouw project op zoek naar het perfecte interieurbouw bedrijf? Bij Pelser ben je aan het juiste adres!

image

Stilte werkplek

Moderne kantoorinrichtingen richten zich steeds meer op samenwerking en ontmoeting, wat vaak resulteert in open ruimtes. Hoewel dit bevorderlijk is voor interactie, brengt het ook uitdagingen met zich mee, zoals het ontbreken van rust. Het is lastig geconcentreerd te werken als collega's om je heen overleggen. Voor meer privacy en concentratie is het verstandig om een stiltewerkplek te creëren. Deze flexibele stilte werkplek is toegankelijk voor iedereen, ideaal voor online vergaderingen, een 1-op-1 gesprek of wanneer extra rust nodig is.

Stiltewerkplekken zijn ontworpen als afgesloten, lichte ruimtes waar medewerkers zich kunnen terugtrekken voor geconcentreerd werk of virtuele meetings. Hiermee behouden we de voordelen van een open kantooromgeving en voegen we tegelijkertijd de broodnodige rust toe. Bij Pelser Groep begrijpen we dat privacy en concentratie cruciaal zijn, en daarom bieden we luxe kantoorunits voor een optimale werkomgeving. Wanneer je behoefte hebt aan een rustige, afgesloten werkplek op kantoor, is Pelser Groep de ideale partner. Ontdek onze stiltewerkplekken en luxe kantoorunits, waar functionaliteit en comfort samenkomen om een harmonieuze werkomgeving te creëren.

image

Concentratiewerkplekken op kantoor

In een dynamische kantooromgeving, waar openheid en samenwerking centraal staan, worden concentratiewerkplekken steeds belangrijker. Pelser Groep begrijpt dat medewerkers momenten van ongestoorde concentratie nodig hebben om hun taken efficiënt uit te voeren. Daarom bieden wij op maat gemaakte concentratiewerkplekken die flexibiliteit combineren met ergonomisch design. Onze concentratiewerkplekken worden ontworpen met aandacht voor privacy en functionaliteit. Ze dienen als afgeschermde zones waar medewerkers ongestoord kunnen werken of zich kunnen terugtrekken voor taken die volledige concentratie vereisen. Met geluidsdempende materialen en slimme indelingen creëren we een omgeving die storende factoren minimaliseert en optimale werkfocus bevordert.

Pelser Groep gaat verder dan alleen het creëren van concentratiewerkplekken: we zorgen voor een naadloze integratie binnen de bestaande kantoorinrichting. Of het nu gaat om individuele werkstations of kleine afgesloten ruimtes, onze oplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Benut de voordelen van geconcentreerd werken in een open kantooromgeving. Pelser Groep biedt maatwerkoplossingen voor concentratiewerkplekken, waar functionaliteit en design samenkomen om een productieve werkomgeving te garanderen. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij jouw kantoorruimte kunnen optimaliseren met doordachte concentratiewerkplekken.

image

Een onmisbare stiltecabine

Als vooraanstaand expert in kantoorinrichtingen reiken wij de oplossing aan om een optimale concentratiewerkplek op kantoor te creëren, die niet alleen functioneel en modern is, maar ook aansluit bij jouw interieurstijl. De Bubble stiltecabine, beschikbaar in verschillende uitvoeringen, biedt een ideale oplossing. Hoewel dergelijke ruimtes niet altijd beschikbaar zijn op kantoor, kan een aparte stiltecabine een uitkomst zijn. Deze cabines, verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen zoals glas of speciale akoestische wanden, bieden een afgezonderde stiltewerkplek.

Pelser staat garant voor hoogwaardige dienstverlening en ontwerpers met veel expertise. Of het nu gaat om het ontwerpen van concentratiewerkplekken of het plaatsen van geluidsdichte stiltecabines, wij inventariseren jouw wensen en eisen en gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp. Indien maatwerk vereist is, deinzen wij niet terug. Onze eigen productie maakt zelfs oplossingen voor goede akoestiek mogelijk.

Bij een dringende kantoorverbouwing of de behoefte aan een flexibele en stille werkplek, staan wij paraat. Of je nu een afgesloten cabine wilt of een naadloze integratie van een stilte werkplek met andere werkplekken wenst, onze interieurontwerpers nemen jouw plannen ter harte en dagen de status quo uit. Pelser, jouw partner van ontwerp tot realisatie in kantoorinrichtingen.

Nieuwsgierig naar meer?

Onze projecten