image

Werkplek inrichting

Makers en bouwers sinds 1983

Bij Pelser zijn we echte makers! Al sinds 1983 zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van interieurbouw, zowel op maat als seriematig. Wat we ook voor je doen, we denken altijd na over hoe we dat zo slim, efficiënt en duurzaam mogelijk kunnen doen. Hergebruik van materialen, duurzame productie en out-of-the-box-denken staan bij interieurbouw bij Pelser centraal. We hebben alle disciplines onder één dak, waardoor we indien nodig snel kunnen schakelen. Met als eindresultaat de juiste look & feel in de ruimte. Dus, ben je voor jouw project op zoek naar het perfecte interieurbouw bedrijf? Bij Pelser ben je aan het juiste adres!

image

Werkplek inrichting in een kantoor

Het inrichten van een werkplek in een kantoor vergt meer aandacht dan aanvankelijk gedacht. Of het nu gaat om één werkplek, meerdere werkplekken of een volledige kantoorinrichting, het verschilt aanzienlijk van het inrichten van een simpel huis. Werknemers moeten comfortabel kunnen werken, wat niet alleen een wettelijke verplichting is maar ook bijdraagt aan hun welzijn. Naast een goede bureaustoel en bureau spelen het klimaat, de akoestiek en de algehele beleving een grote rol.

Daarnaast is thuiswerken tegenwoordig onmisbaar, met voordelen voor zowel werknemers als werkgevers die nu minder kantoorruimte nodig hebben. Dit heeft echter aanzienlijke gevolgen voor traditionele kantoorinrichtingen. Een hybride kantoorinrichting wordt steeds belangrijker, waarbij het kantoor flexibel wordt ingericht en zich aanpast aan verschillende behoeften. De term 'hybride kantoorinrichting' staat voor een flexibel interieur concept dat inspeelt op veranderende werkprocessen, diverse werkactiviteiten en een dynamisch personeelsbestand. Traditionele kantoor werkplek inrichtingen worden minder relevant door de verschuiving naar flexibele werkstructuren. Een kantoor dient nu voornamelijk als ontmoetingsplek voor vergaderingen, overleg en samenwerking.

Bij het realiseren van een optimale werkplekinrichting gaan we graag samen met onze opdrachtgevers aan de slag. We baseren dit op een grondige inventarisatie van alle mogelijke werkvormen en sociale interacties, terwijl we ook technische aspecten van het gebouw en de ruimte onder de loep nemen. Wat moet er bouwkundig aangepast worden en welke technologie moeten we implementeren? Dit zijn vragen die we beantwoorden om een ideale werkplek op kantoor in te richten.

image

De inrichting van een kantoortuin

Wil je jouw kantoorruimte volledig transformeren met een inspirerende kantoortuin? Kies dan voor Pelser uit ‘s-Hertogenbosch, specialist in kantoortuin inrichting met uitgebreide ervaring. Wij begrijpen hoe we op maat gemaakte kantoortuinen moeten creëren die perfect aansluiten bij jouw wensen. Een kantoortuin inrichten gaat echter verder dan alleen een esthetisch ontwerp: flexibiliteit en een aangename werkomgeving voor iedereen zijn cruciaal, evenals de juiste akoestiek.

Bij Pelser staat de uitstraling van de kantooromgeving centraal, waarbij creatief design en gestroomlijnde technische realisatie hand in hand gaan. Hierbij kan een kantoortuin met de juiste inrichting grote invloed hebben op de algehele kantooromgeving. Een geslaagd interieur is pas compleet als alles goed functioneert, inclusief klimaat, akoestiek, licht en gebruiksgemak.

Pelser begint elk project met een intensieve inventarisatie, waarbij we jouw specifieke wensen, vereisten en voorkeuren bespreken. We onderzoeken welke activiteiten plaatsvinden en of er behoefte is aan ruimte voor telefoongesprekken of sociale interactie. Belangrijk is ook de mate van concentratie werk en frequentie van overleg. Op basis hiervan geven we advies over technische vereisten, waaronder akoestiek, lichtplan, lucht klimaatsysteem en ICT-infrastructuur van de kantooromgeving. Voor een volledig concept vertrouw je op de expertise van Pelser Groep. Maak een afspraak voor een inventarisatie en wij ontwerpen een prachtige werkplek inrichting voor jouw kantoor.

image

Een flexibele kantoorinrichting

Een flexibele kantoorinrichting is tegenwoordig van essentieel belang voor het bevorderen van productiviteit en welzijn op de werkplek. Het gaat niet alleen om het creëren van een aangename sfeer, maar ook om het faciliteren van diverse werkstijlen. Bij het inrichten van kantoorwerkplekken is ergonomie een belangrijke overweging. Een ergonomische werkplek inrichting bevordert de gezondheid en prestaties van medewerkers, en Pelser staat bekend om het ontwerpen van dergelijke werkplekken.

Voor de directie kantoorinrichting is er extra aandacht voor een representatieve uitstraling. Pelser begrijpt het belang van een stijlvol directiekantoor dat tegelijkertijd functioneel is. Onze ontwerpen combineren esthetiek met praktische indelingen, waarbij de inrichting van de kantoorwerkplekken direct gerelateerd is aan de specifieke behoeften van de directie.

Een ergonomische inrichting van kantoor werkplekken draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Pelser integreert de nieuwste trends en technologieën in kantoorinrichting om een ideale werkomgeving te creëren. Of het nu gaat om individuele kantoorwerkplekken of gedeelde ruimtes, wij streven naar een balans tussen comfort, functionaliteit en esthetiek.

Pelser begrijpt dat de eisen voor kantoorinrichting per organisatie verschillen. Daarom nemen wij de tijd om samen met jou als opdrachtgever de wensen en behoeften te bespreken. We leveren maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfscultuur en doelstellingen. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij jouw kantoorinrichting naar een hoger niveau kunnen tillen.

Nieuwsgierig naar meer?

Onze projecten