AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Maatwerk interieur voor kantoorpanden en onderwijs

Op zoek naar een maatwerk interieur voor je kantoorpand of schoolgebouw? Bij Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch ben je hiervoor aan het enige juiste adres. Wij weten als geen ander hoe we jouw interieur van maatwerk moeten voorzien, ongeacht of het om nieuwbouw gaat of om een renovatie. Hierbij hanteren we het Design & Build principe. Dat wil zeggen dat wij jouw interieur maatwerk project van A tot Z verzorgen zodat jij nergens omkijken naar hebt. Het enige dat we van je vragen is ons je wensen en voorkeuren kenbaar maken. Dat gebeurt tijdens onze intensieve inventarisatie.

Maatwerk interieur

image

image

Pelser maatwerk interieur: ons plan van aanpak

De inventarisatie vooraf is erg belangrijk om het gewenste interieur met maatwerk te kunnen realiseren. Want bij elk interieur maatwerk project van Pelser staan jouw wensen en voorkeuren centraal. Ditzelfde geldt voor de functionele vereisten. Daarbij geven we je tijdens de inventarisatie graag advies op maat. Zo stellen we onder meer de vragen hoeveel medewerkers je in dienst hebt in het geval van kantoorpanden en wat zij waar precies doen. Bellen bijvoorbeeld, of juist geconcentreerd werken, vergaderingen, sociale gesprekken en ga zo maar door. Voor het schoolinterieur stellen we tijdens de inventarisatie soortgelijke vragen. Deze gaan dan over of er evenementen plaatsvinden, brainstormsessies en in hoeverre er ruimte nodig is voor individueel werken.

Jouw unieke uitstraling en sfeer

Naast de functionele vereisten besteden wij bij maatwerk interieur ook veel aandacht aan de uitstraling die bij jouw bedrijf, organisatie of school past. Daarmee gaan we aan de slag in ons eerste moodboard. Dit is het eerste ontwerp dat na jouw definitieve aanpassingen en aanvullingen verder ontwikkeld wordt tot een 3D design met alle details. Omdat we het bij Pelser belangrijk vinden om jou van A tot Z te ontzorgen, neemt onze ervaren projectmanager vervolgens de gehele productie en realisatie op zich. Hij is jouw enige aanspreekpunt en dat van alle externe partijen. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Graag met ons in gesprek?

Contact ons