image

Maatwerk kantoormeubilair

Wil je inspiratie op doen?

Bekijk onze projecten
image

Met maatwerk kantoormeubilair een naadloze aansluiting met uw interieur

Bij het ontwerp van een kantoorinrichting is vrijwel alles mogelijk. Dit is ook het geval als er speciaal meubilair nodig is. Je kunt een revolutionair kantoorinrichting laten ontwerpen, maar hiervoor is geen geschikt kantoormeubilair te koop? Dit hoeft geen probleem te zijn als je kiest voor maatwerk kantoormeubilair. Bij Pelser is het ontwerp van kantoorinrichting altijd maatwerk. Ook wanneer er kantoormeubilair op maat gemaakt moet worden, dan doen wij dit in eigen beheer. Het voordeel van maatwerk kantoormeubilair, is dat het meubilair volledig aansluit bij het ontwerp. Een reden voor maatwerk kantoormeubilair kan ook zijn, dat je meubels een niet gebruikelijke functie moeten uitvoeren.

image

Ga voor vakwerk met maatwerk kantoormeubels

Kom je met onze interieurarchitect tot een mooi ontwerp voor jouw kantoorinrichting, maar zijn er geen passende kantoormeubels bij te vinden? De interieurarchitect ontwerpt hier graag passend meubilair bij, zodat het meubilair naadloos aansluit bij het ontwerp van de kantoorinrichting. Onze meubelmakers zijn de volgende stap in het proces naar maatwerk kantoormeubels. Doordat wij de productie van maatwerk meubilair in eigen beheer hebben, is er een directe lijn met de interieurarchitect. Ieder detail, iedere gebruiksmogelijkheid of een gewenste kleur, wordt perfect doorgevoerd in onze maatwerk kantoormeubels. Uiteraard worden de op maat gemaakt meubels voor jou op de locatie geïnstalleerd.

image

Kantoormeubilair op maat bij Pelser Interior Design & Build

Zijn er voor het design van jouw kantooromgeving geen geschikte standaard meubels voorhanden? Of past standaard meubilair niet in het ontwerp en je zoekt juist zeer bijzonder meubilair? Dan kun je door Pelser kantoormeubilair op maat laten maken. Bij ons kun je terecht voor een volledig ontwerp van de kantoorinrichting, inclusief kantoormeubilair op maat. Wij houden in onze ontwerpen rekening met alle factoren die een mooie, inspirerende en gezonde werkplek mogelijk maken. Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij informeren je graag hoe wij je van dienst kunnen zijn.

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons