AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Multifunctionele ruimte inrichting: Pelser Design & Build

Voor een multifunctionele ruimte inrichting van kantoorpanden of onderwijsgebouwen vertrouw je op de expertise van Pelser uit ‘s-Hertogenbosch. Wij weten door onze jarenlange ervaring precies wat er nodig is om de inrichting van een multifunctionele ruimte de juiste vorm te geven. Zo houden meerdere mensen in een enkel kantoorpand zich vaak afwisselend bezig met verschillende activiteiten. Denk hierbij aan geconcentreerd werken, maar ook aan bellen bijvoorbeeld, vergaderingen en het voeren van sociale gesprekken. In het onderwijs maakt het eenrichtingsverkeer steeds meer plaats voor diverse dialoogvormen en interactie. Dit vraagt om een flexibel interieur. Kortom, alle reden om je multifunctionele ruimte te laten inrichten door een specialist.

Multifunctionele ruimte inrichting

image

image

Multifunctionele ruimte inrichting op maat gemaakt

Als specialist in de inrichting van een multifunctionele ruimte begint Pelser altijd eerst met een intensieve inventarisatie. Dit betekent dat we samen met jou als onze opdrachtgever om tafel gaan zitten en eerst aandachtig luisteren naar wat jouw wensen en behoeften zijn. Welke uitstraling moet het interieur hebben en met welke sfeer wil je je multifunctionele ruimte door ons laten inrichten? Daarnaast focussen we ons op praktische vereisten in relatie tot de benodigde flexibiliteit, maar ook de juiste akoestiek en duurzaamheid. Tegelijkertijd houden wij rekening met de gebruikte materialen van je pand zelf, de installaties en de constructies.

3D ontwerp en realisatie

Alle wensen, behoeften en vereisten voor jouw multifunctionele ruimte inrichting worden vervolgens door Pelser in een eerst moodboard weergegeven. Deze nemen we meermaals met je door om uiteindelijk een 3D ontwerp te presenteren met daarin alle details. Pas als iedereen tevreden is, volgen de productie en realisatie. Hiervoor bieden wij je een professionele projectmanager die fungeert als jouw centrale aanspreekpunt. Dit betekent dat hij alle communicatie verzorgt en het gehele project coördineert. Hier heb je verder geen enkel omkijken naar.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons