Pic

Core Working Concept

https://www.youtube.com/watch?v=cBWN5GqucmI&ab_channel=PELSER%26StillDesign

Core Working Concept

 

Het Core Working Concept is ontstaan vanuit onze kijk op de toekomstige manier van werken. Wat we na het thuiswerken tijdens de coronaperiode veel gezien hebben, is dat kantoren meer ontmoetingsplaatsen worden voor collega’s. Hierdoor is er minder behoefte aan traditionele werkplekken en meer behoefte aan formele / informele overlegplekken, concentratie-werkplekken waar voor een paar uur gewerkt kan worden, aanlandplekken waar de mail bijgewerkt kan worden, ruimtes waar gebeld kan worden en online meetings gehouden kunnen worden, zonder anderen tot last te zijn en plaatsen waar presentaties gehouden kunnen worden. Een kantoor is eigenlijk veel dynamischer geworden, waar veel meer ingespeeld wordt op de verschillende behoeftes die er zijn op de werkvloer.

Still Design faciliteerde dit al jaren met het Bubble-programma, waar stiltecabines in verschillende formaten en uitvoeringen worden aangeboden. Denk dan aan belcellen, concentratie-werkplekken, 1 op 1 overlegplekken en overleg ruimtes/presentatie ruimtes 4 personen tot meer dan 20 personen.

We willen met een nieuw concept nog beter in kunnen spelen op de behoeftes van de gebruiker die komen kijken bij een nieuw dynamisch kantoor. Met dit nieuwe concept worden Bubbles gecombineerd met open cabines die op diverse manieren in te delen zijn. Denk dan aan treinzitopstellingen waar overlegd kan worden, aanlandplekken om de mail bij te werken, maar ook kopieerruimtes, coffeecorners of hele pantry’s.

Het geheel is op twee manieren inzetbaar. Je kan er de kern van je kantoor mee creëren, waar omheen eventuele werkplekken geplaatst kunnen worden. Of de modules zijn tegen de wand te plaatsen, daar waar dit nodig is. Zo ontstaat: Core Solution & Wall Solution.

Het verschil tussen onze Bubbles en de andere cabines is, dat onze Bubbles echt gericht zijn op volledige privacy in geluid. De andere cabines hebben een meer open karakter waar geluid gedempt wordt door middel van het akoestisch materiaal aan de wanden en plafonds, dus meer geschikt voor informelere ontmoeting.

De Cabines zijn opgebouwd uit stalen kubusframes die makkelijk te koppelen zijn. Vervolgens zijn de akoestische binnenwanden in het frame te plaatsen en is de buitenwand vanaf de buitenzijde op de cabine te klikken om het geheel af te sluiten. Een akoestisch dak en een vloer maken het geheel vervolgens af.

image image image image image image image