AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Uniek ontwerp van je kantoorruimte op maakt gemaakt door Pelser

Wil je een ontwerp van je kantoorruimte die uniek is en volledig aansluit op jouw specifieke wensen en vereisten? Voor een nieuwbouwpand of voor een renovatieproject? Laat je dan aangenaam verrassen door de expertise en knowhow van Pelser, jouw professionele ontwerper van een kantoorruimte waar je medewerkers met veel plezier werken. Door de combinatie van jouw wensen en vereisten met onze jarenlange ervaring creëren wij een kantoorruimte ontwerp die het mooi maakt van binnen en tegelijkertijd een fijne werkomgeving biedt. Maar daar blijft het niet bij. Ook voor de productie en realisatie staan wij graag tot je dienst en voeren hierbij de volledige regie. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Ontwerp kantoorruimte

image

image

Ontwerp van je kantoorruimte: intensieve inventarisatie

Zoals met alle projecten het geval is, beginnen ook wij met een intensieve inventarisatie. Een inventarisatie van jouw ideeën bij het nieuwe kantoorruimte ontwerp, jouw voorkeuren, wensen en vereisten. Tegelijkertijd bieden wij als deskundig ontwerper van jouw kantoorruimte hierbij uiteenlopende adviezen. Zo zullen we vragen stellen over het aantal werkplekken en wie welke activiteit waar uitvoert. Wordt er bijvoorbeeld veel getelefoneerd, is er ruimte nodig om geconcentreerd te werken en vinden er veel overleggen plaats? Stuk voor stuk activiteiten die om een goede akoestiek vragen. Daarnaast geven we ook advies over het luchtklimaatsysteem, het aanleggen van de juiste ICT-infra en meer.

Van moodboard naar design in 3D

Bij het ontwerp van je kantoorruimte staan de resultaten van onze intensieve inventarisatie centraal. We creëren allereerst een moodboard waarin we je vragen of we alles hebben meegenomen en de juiste snaar hebben geraakt. Dit moodboard wordt gevolgd met meerdere voorlopige ontwerpen en uiteindelijk zullen we je het definitieve ontwerpresultaat tot in elk detail in 3D presenteren. Dit biedt jou een vereenvoudigd keuzeproces en voor ons is dit het startpunt van de productie en realisatie. Onze projectmanager neemt hierbij alles voor jou uit handen, zoals het overleg met de diverse partijen en het bewaken van de voortgang.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons