image

Over Pelser

image

Onze visie

Werkend en studerend Nederland moet elke dag topprestaties leveren. Daarom is het belangrijk dat een werkomgeving alle activiteiten faciliteert die je door de dag heen moet uitvoeren. Kantoren, publieke ruimtes en scholen hebben zo hun geheel eigen programma van eisen voor een goede inrichting. Dat maken we graag samen met onze opdrachtgevers op basis van een uitgebreide inventarisatie van alle voorkomende werkvormen en sociaal verkeer. Daarnaast kijken we ook met technische ogen naar een gebouw en een ruimte. Wat moeten we bouwkundig aanpassen, welke techniek moeten we gaan toepassen?

Centraal in elk project is de uitstraling die een werkomgeving moet hebben. Vooral met een interieur zeg je veel over de waarden en ambities van je organisatie. Daarom kiest Pelser Interior Design & Build juist voor een aanpak waar creatief design hand-in-hand gaat met een gestroomlijnde technische realisatie. Een aansprekend interieur is pas echt af als alles goed werkt. Als klimaat, akoestiek, licht en gebruiksgemak vanzelfsprekend zijn. 

image

Onze aanpak

We weten uit ervaring dat het bouwen en inrichten van een werkruimte een complex proces is. Daar zijn veel disciplines bij betrokken. Ontwerp, projectmanagement, installatiewerk, maatwerk interieurbouw, stoffering. En alles lijkt wel met alles te maken te hebben. De basis keuzes maak je al in het ontwerp en gaandeweg ga je de details verder invullen. In zo’n traject gaan wij graag naast onze opdrachtgevers staan. We nemen ze stap voor stap mee in het proces van eerste idee tot definitieve oplevering. Daarin nemen we de volledige verantwoordelijkheid op ons om een project ‘turn-key’ af te leveren. Op tijd. En binnen budget! Dat kunnen we garanderen omdat we de belangrijkste disciplines in eigen huis hebben. Onder één dak zijn de lijnen kort en realiseren we snel de beste oplossingen. Onze architecten en ontwerpers schakelen snel met het bedrijfsbureau en de meubelmakers in ons eigen productiebedrijf. Net als met onze eigen akoestische adviseurs en andere technisch specialisten. Onze projectmanagers formeren bij elk project een team van eigen mensen en vertrouwde partners om opdrachten perfect uit te voeren. Teamwerk zit in het DNA bij Pelser Interior Design & Build. Professioneel én prettig!

image

Ons profiel

Met een vast team van zo’n 30 mensen zijn we een informele én tegelijk slagvaardige organisatie. Met de nodige ervaring. In de afgelopen 38 jaar zijn vele projecten gerealiseerd. Is de oorspronkelijke werkplaats uitgegroeid tot een modern productiebedrijf met een computergestuurd machinepark. En zijn design en bouwkundig ontwerp sterk ontwikkeld. Van akoestiek hebben we een krachtig specialisme gemaakt. En onze meubelmakers en bouwers zijn vakmensen pur sang. Ze werken snel en zorgvuldig en zijn pas tevreden als alles perfect werkt. We zijn echte teamplayers. Wij weten dat professioneel samenspel leidt tot de beste resultaten. Het hele team van Pelser geeft elke dag inhoud aan de missie van Pelser: “We maken het mooi van binnen.”

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons