Pic

Avisi

Avisi opent high-end-kantoor in de bovenste verdiepingen van de WTC-toren te Arnhem Centraal. De verhuizing van het kantoor was noodzakelijk om ruimte te geven aan de verdere groei van het bedrijf. Er is door Avisi de afgelopen jaren hard gewerkt aan de strategie en professionalisering. Een van de pijlers van Avisi is het maken van ijzersterke teams. Teams die worden uitgedaagd om gezamenlijk ambitieuze doelen te bereiken.

Bij de ontwikkeling en inrichting stonden o.a. de begrippen transparantie, flexibiliteit, modulair en mobiel centraal.  Het resultaat is een interieur waar ieder zich welkom en op zijn gemak voelt. Avisi is een open organisatie met veel aandacht voor de klanten, maar ook voor zijn medewerkers. Het nieuwe kantoor is de omgeving om dit te kunnen communiceren binnen de organisatie maar ook naar buiten toe. Zowel de locatie, het WTC in Arnhem en het nieuwe interieur op de 14e en 15e etage stralen de kernwaarden en filosofie van het bedrijf uit.

Door een afwisseling te maken met gestoffeerde panelen, whiteboards en akoestische visuals in het transparante kantoor zijn het prettige ruimtes geworden om te werken, overleggen, brainstormen en te ontspannen. 

Graag met ons in gesprek?

Contact ons