Pic

Pelser Groep | Den Bosch

Herinrichting Pelser Groep

Het was tijd om ons eigen kantoor op De Voerman in Den Bosch opnieuw vorm te geven. Het bedrijfsbureau, de kantine én de showroom van Still Design hebben een nieuwe indeling en uitstraling gekregen. Door de groei die Pelser door maakt was er behoefte aan meer werkplekken op het bedrijfsbureau. Met de nieuwe indeling hebben de medewerkers meer ruimte en een comfortabelere en moderne werkplek gekregen. De toevoeging van overleg-, bel- en concentratiewerkplekken zorgt ervoor dat aan alle wensen van de medewerkers voldaan wordt.

Bij de showroom is er rekening gehouden met een wisselende collectie aan Still Design producten. De sfeervolle ruimte zorgt ervoor dat de diversiteit aan akoestische oplossingen goed tot hun recht komen.

De vraag bij voor de kantine was duidelijk. Creëer een ruimte waar iedereen samen kan komen om te ontspannen, lunchen en waar een goede vrijdagmiddagborrel gehouden kan worden. Ook hier is rekening gehouden met de flexibiliteit van de ruimte. Zo is de hoge bartafel bij mooi weer makkelijk naar buiten te rijden. En de grote lunch tafel is om te toveren tot tafeltennistafel die het erg goed doet op personeelsborrels.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0e-In4a03Mo&ab_channel=PELSER%26StillDesign

Bekijk hier de video van de herinrichting

Graag met ons in gesprek?

Contact ons