Pic

HS De Kempel | Helmond

HS De Kempel | Helmond

In opdracht van Eromesmarko hebben we een akoestische maatwerkoplossing mogen produceren en leveren voor Hogeschool De Kempel in Helmond. 

Maaklab

De wens van de hogeschool was om deze ruimte in het prachtige kloostergebouw flexibel te kunnen indelen en met verschillende groepsgroottes goed uit de voeten te kunnen. Verder was er de vraag om apparatuur en technische tools beter te ‘kaderen’, een plek voor een green screen en meer opbergruimte te creëren en de akoestiek te verbeteren. De nieuwe look & feel moest er bovendien voor zorgen dat studenten worden geïnspireerd en gemotiveerd als creatieve makers.

Alle techniek, tools en machines zijn daarbij samengebracht in een transparante, geluidsdichte ruimte onder de vide en voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen en een afzuiginstallatie. De wanden van deze ruimte worden gevormd door een groot aantal kasten voor opbergen en presentatie.

Resultaat

Het eindresultaat van deze herinrichting bij Hogeschool De Kempel is enthousiast ontvangen bij alle gebruikers. De drie ruimtes voldoen nu volledig aan de wensen van de hogeschool; qua akoestiek, functionaliteit, flexibiliteit en uitstraling. De drie creatieve ruimtes nodigen de studenten beslist meer uit tot creativiteit, experimenteren en expressie en zijn door de flexibiliteit breder inzetbaar (Eromesmarko, 2023).

 

 

Graag met ons in gesprek?

Contact ons