Pic

Koningspunt | KW1C

Koningspunt | KW1C

Het Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch is een onderwijsinstelling die streeft naar het bieden van een inspirerende leeromgeving waar innovatie, samenwerking en kennisdeling centraal staan. Het KW1C heeft als missie om studenten klaar te stomen voor de wereld van morgen en dit te doen in nauwe samenwerking met lokale bedrijven en de bredere gemeenschap.

In lijn met deze missie hebben we gewerkt aan het ontwerp en de bouw van het Koningspunt, het kloppende hart van het Koning Willem I College op de locatie Vlijmenseweg. Dit is een centrale, open ruimte waar studenten en medewerkers van het KW1C elkaar kunnen ontmoeten, overleggen en inspiratie kunnen opdoen. Het Koningspunt is ook dé plek voor algemene informatie of IT vraagstukken voor studenten en docenten.

De inrichting van het Koningspunt is ontworpen met het oog op het bevorderen van interactie en samenwerking. Er zijn flexibele werkplekken voor de medewerkers en comfortabele zithoeken, waardoor het een ideale plek is voor studenten en medewerkers om ideeën uit te wisselen. Daarnaast dient het Koningspunt als brug naar de gemeenschap buiten het KW1C, waardoor er een sterkere connectie ontstaat met ondernemers uit de omgeving.

Het Koningspunt biedt de perfecte setting voor formele en informele ontmoetingen, het delen van kennis en het versterken van banden tussen studenten, medewerkers en lokale ondernemers. Het is een dynamische ruimte die het Koning Willem I College en de omgeving dichter bij elkaar brengt, en die bijdraagt aan een stimulerende en verbonden leerervaring.

 

Graag met ons in gesprek?

Contact ons