Pic

Ortec Finance | Rotterdam

Ortec Finance | Rotterdam

De klant

Ortec Finance is een toonaangevende wereldwijde leverancier, van technologie en oplossingen voor risico-en rendementsbeheer, voor het managen van investeringsbeslissingen. Ortec is gevestigd in ruim 20 landen en het hoofdkantoor in Rotterdam.

Voor het Ortec hoofdkantoor gelegen aan de Nieuwe Maas met uitzicht op de Erasmusbrug en de Willemsbrug heeft Pelser Interior Design & Build het interieur ontworpen en gerealiseerd op de 15e, 17e en 18e verdieping.

Het interieur

Het kantoor van Ortec is de afgelopen 2 jaar verbouwd en getransformeerd in een hedendaagse werkomgeving met een warm, transparant interieur, een herkenbare omgeving die uitnodigt tot samenwerken, vergaderen en gezamenlijk genieten van koffie en lunch.

De diagonale lijnen in de vloerbedekking, die doorlopen in kleur op de wanden, breken het vloeroppervlak en zorgen voor een speels en ruimtelijk effect, evenals de houten frames en glaswanden met Ortec signing.

Het kantoor is helemaal klaar voor de toekomst met genoeg overlegruimtes, concentratiewerkplekken, teams-ruimtes, brainstormruimtes en flexwerkplekken.

Akoestiek by Still Design

De akoestiek was ook in het kantoor van Ortec punt van aandacht. Een volledig open kantoor met centraal gelegen dichte ruimtes van glas.

Door de toevoeging van akoestische panelen in de glazen cabines ontstaat er een mooie balans tussen transparantie en privacy.

Verspreid door het kantoor hebben we ook wanden volledig bekleed met akoestisch grijs gemêleerde wandbekleding en er staan op verschillende plekken Soundcollectors, oftewel akoestische plantenbakken.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons