Pic

Output | Den Bosch

Output | Den Bosch

Output uit Den Bosch is een bedrijf dat zich richt op de distributie van professionele audio, video en lichtapparatuur. Daarnaast faciliteren ze de verbinding tussen diverse fabrikanten tijdens haar evenementen, waarbij totaaloplossingen centraal staan. Deze oplossingen worden op een creatieve wijze gepresenteerd, vaak in een vorm van een workshops en interactieve sessies.

We zijn door Output gevraagd om de nieuwe showroom te ontwerpen en realiseren. Een omgeving die zowel chique als gastvrij moest zijn. Speciaal ontworpen voor bovengenoemde presentaties, workshops en exclusieve evenementen. Een ruimte waar kleine groepen uitgenodigd kunnen worden voor een volledig georganiseerde dag.

We hebben een apart gebied gereserveerd voor de presentaties, compleet met een groot scherm en de nieuwste technologieën. Deze ruimte is perfect voor intieme bijeenkomsten, bedrijfspresentaties of product lanceringen. De akoestiek is zorgvuldig afgesteld om de presentatie-ervaring te optimaliseren.

Rondom de bar is een omgeving gecreëerd waar men gezamenlijk kan genieten van een lunch of een borrel tijdens een van de evenementen die Output organiseert. 

 

Graag met ons in gesprek?

Contact ons