image

Projectinrichting onderwijs

Wil je met ons in gesprek voor vrijblijvend advies?

Neem contact op
image

Projectinrichting onderwijs door Pelser Interior Design & Build

Voor de projectinrichting van onderwijs gebouwen vertrouw je op de expertise en jarenlange ervaring van Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch. Wij weten als geen ander wat er bij een interieurproject voor scholen komt kijken. Ongeacht, of het nu om basisscholen gaat, om middelbare scholen, hogescholen, colleges of universiteiten. Binnen elke school vindt vandaag de dag een verschuiving plaats van eenrichtingsverkeer naar diverse vormen van dialogen en interactie. Om hier tijdig en juist op in te spelen, doe je er als school dan ook verstandig aan om een toonaangevend projectinrichter voor onderwijs in de arm te nemen.

image

Projectinrichting onderwijs: het belang van de juiste akoestiek

Omdat er een verschuiving plaatsvindt in de activiteiten binnen scholen, nemen ook de functionele vereisten toe. Een uitgelezen voorbeeld hiervan is de akoestiek. Als projectinrichter voor onderwijs gebouwen is Pelser hierin gespecialiseerd. Ons team van vakmensen zorgt samen met ons dochterbedrijf Still Design voor de perfecte akoestische combinatie. Dit doen we door meetanalyses te verrichten en daarop ontwerpen te creëren. Ontwerpen die zowel effectief als mooi zijn. Zo weten we een interieur vorm te geven waar mensen graag samenkomen maar ook individueel kunnen werken. Tijdens ons inventarisatiegesprek laten we je graag horen wat we hier precies mee bedoelen.

image

Het Design & Build principe van Pelser

Bij Pelser werken we voor de projectinrichting voor het onderwijs volgens het Design & Build principe. Dit betekent dat we eerst met elkaar gaan samen zitten om al jouw wensen, voorkeuren en behoeften door te spreken. Vervolgens gieten we deze in een eerste moodboard waarin je je keuzes kunt aanpassen of aanvullen. Het uiteindelijke design wordt dan in 3D gezet. De volgende stap is de realisatie. Hiervoor hebben wij deskundige projectmanagers in dienst die je graag van A tot Z begeleiden richting jouw ideale schoolinterieur.

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons