AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Hoe creëer je voor kantoor een stilte werkplek?

De huidige kantoorinrichtingen worden steeds vaker ingezet voor overleg hetzij de plek om collega’s te ontmoeten. Hierdoor worden kantoren met grote open ruimten verder aangepast naar samenwerken en ontmoeten, waarbij akoestiek en klimaat belangrijk zijn. Dit heeft veel voordelen, maar een van de minpunten is dat de rust soms ontbreekt. Geconcentreerd werken lukt niet altijd als collega´s naast je zitten te overleggen. Wanneer je privacy wilt toevoegen aan deze plekken is het verstandig om een stille werkplek in te richten. Een stilte werkplek is bij uitstek geschikt als flexibele werkplek, zodat de deze door iedereen te gebruiken is. Wanneer er behoefte is aan een online meeting, een ‘bila’ of omdat je iets meer rust nodig hebt om te werken of te bellen.

Stilte werkplek

image

image

Stilte werkplek oplossingen

Een stilte werkplek is een plek waar je je even terug kunt trekken op kantoor, voor een 1-op-1 gesprek, wanneer je geconcentreerd wilt werken of als je collega thuis inbelt voor een online meeting. De beste oplossing hiervoor is een rustige, lichte, afgesloten ruimte. Zoals de Bubble stiltecabine in verschillende uitvoeringen. Deze plekken zijn nog niet altijd te vinden op kantoor, tenzij het een vergaderruimte of directiekamer is. Soms kun je je hier even terugtrekken, maar vaak zijn deze ruimtes bezet. Een aparte stiltecabine kan dan de oplossing zijn. Een dergelijke cabine is in diverse afmetingen verkrijgbaar en gemakkelijk te plaatsen. Er zijn uitvoeren van glas, zodat je toch verbinding hebt met je omgeving op kantoor, maar ook met speciale akoestische wanden. Kom voor een stilte werkplek op kantoor naar Pelser Groep, wij vinden altijd de beste oplossing.

Op kantoor een stilte werkplek laten ontwerpen door Pelser

Is je kantoor aan een dringende verbouwing toe? Of wil je een flexibele en stilte werkplek voor je medewerkers en je weet niet goed hoe dit in te passen in je huidige kantoorinrichting? Neem dan contact op met Pelser.. Wij zijn van ontwerp, productie tot en met de realisatie dé experts op het gebied van kantoorinrichtingen. Ook als je alleen een stilte werkplek wilt laten ontwerpen, dan zijn wij de juiste partij. Wil je een afgesloten cabine of wil je toch een betere integratie van een stilte werkplek met de overige werkplekken? Leg je plannen voor aan onze interieurontwerpers en daag ons uit.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons