AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Flexibele inrichting van je kantoor door Pelser Interior Design & Build

Op zoek naar een flexibele inrichting van je kantoor, gerealiseerd door een echte specialist op dit gebied? Bij Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch kun je hiervoor uitstekend terecht. Wij hebben namelijk alle benodigde expertise in huis om jou van een flexibele kantoorinrichting te voorzien. Wat de inrichting van een kantoor die flexibel is precies inhoudt? Een werkomgeving waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden die stuk voor stuk ongehinderd en zo optimaal mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij onder meer aan bellen, vergaderen, geconcentreerd werken en sociale gespreksvoering. Dit zorgt ervoor dat medewerkers met plezier naar het werk gaan en productiever zijn.

Flexibele inrichting kantoor

image

image

Flexibele inrichting van je kantoor: intensieve inventarisatie

De eerste stap die wij samen met jou ondernemen in dit traject is een intensieve inventarisatie. Want om te weten welke flexibele kantoorinrichting wij jou op maat kunnen bieden, moeten we vanzelfsprekend eerst weten wat jouw wensen, behoeftes en vereisten zijn. Alleen zo kunnen we de inrichting van je kantoor zo flexibel mogelijk realiseren. Daarbij geven we je graag deskundig advies over de functionele aspecten. Denk hierbij onder meer aan de juiste akoestiek, overal in jouw kantoorpand. Pelser is hier toonaangevend in en samen met ons dochterbedrijf Still Design maken we hiervoor de mooiste combinaties voor binnen.

Projectplan volgens Design & Build principe

Voor de flexibele inrichting van je kantoor werken we volgens het Design & Build principe. Nadat we een uitvoerige inventarisatie met elkaar hebben uitgevoerd maken we eerst een moodboard. Deze kan nog geheel aangepast worden als je dit wilt. Zodra je ons jouw definitieve akkoord hebt gegeven zetten wij deze om in een 3D design met alle denkbare details. Voor de uiteindelijke uitvoering vertrouw je dan op de expertise van onze projectmanager. Hij is jouw enige aanspreekpunt – wel zo prettig – en coördineert het complete interieurtraject van A tot Z.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons