image

Hybride kantoor

Wil je inspiratie op doen?

Bekijk onze projecten
image

Bij jij klaar voor een hybride kantoor?

Thuiswerken is de laatste jaren veel populairder geworden en vandaag de dag is thuiswerken niet meer weg te denken. Thuis werken biedt voordelen voor de werknemer als de werkgever. De werkgever heeft minder m2 kantoorruimte nodig en werknemers ervaren minder reistijd en kunnen werk en privé beter met elkaar combineren. Maar thuiswerken heeft ook grote gevolgen voor de huidige kantoorinrichtingen. Wanneer er meer thuisgewerkt wordt, zijn er minder vaste werkplekken nodig, maar dient het kantoor meer als ontmoetingsplek. Je hebt dan behoefte aan een hybride kantoorinrichting. Dit houdt in dat je het interieur meer flexibel inricht en ‘activity based’, waarbij je meebeweegt met de verschillende eisen en behoeften van de gebruikers.

image

Hoe zit een hybride kantooromgeving eruit?

Wat je het eerste zal opvallen bij een hybride kantooromgeving, is dat er geen vaste werkplekken meer aanwezig zijn. De werkplekken kunnen door alle medewerkers afwisselend gebruikt worden. Verder zul je nog vergaderplekken en ruimtes voor ontmoeting tegenkomen. Dit hoeven niet altijd meer klassieke vergaderruimtes te zijn, maar denk ook aan comfortabele zitbanken die stijlvol en akoestisch zijn afgeschermd. Met het juiste interieuradvies in samenspraak met opdrachtgever en werknemers, ontstaat het idee over een hybride kantooromgeving.

image

Een hybride kantoor als werkplek laten ontwerpen door Pelser

Denk je na over een hybride kantoor als werkplek en ontmoetingsplek voor je medewerkers? Zo ben je voorbereid op de toekomstige wijze van werken en je kantoor wordt veel efficiënter gebruikt. Als je hulp nodig hebt bij een hybride kantoorinrichting, neem dan contact op met Pelser. Bij ons kun je terecht voor iedere vorm van kantoorinrichting. Wij maken van jouw kantoor ons project, waarbij je wordt begeleid door professionele architecten en ontwerpers. Uiteraard gaan wij geen uitdaging uit de weg. Juist voor maatwerk kun je bij ons terecht, want wij hebben een eigen productieafdeling. Hierdoor kunnen wij vrijwel al je wensen die jij kwijt wilt in een hybride kantooromgeving, realiseren.

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons