image

Hybride kantoorinrichting

Wil je inspiratie op doen?

Bekijk onze projecten
image

Maak van je huidige kantoor een hybride kantoorinrichting

Thuiswerken is de laatste jaren veel populairder geworden en vandaag de dag is thuiswerken niet meer weg te denken. Thuis werken biedt voordelen voor de werknemer als de werkgever. De werkgever heeft minder m2 kantoorruimte nodig en werknemers ervaren minder reistijd en kunnen werk en privé beter met elkaar combineren. Maar thuiswerken heeft ook grote gevolgen voor de huidige kantoorinrichtingen. Wanneer er meer thuisgewerkt wordt, zijn er minder vaste werkplekken nodig, maar dient het kantoor meer als ontmoetingsplek. Je hebt dan behoefte aan een hybride kantoorinrichting. Dit houdt in dat je het interieur meer flexibel inricht en ‘activity based’, waarbij je meebeweegt met de verschillende eisen en behoeften van de gebruikers.

image

Hoe een kantoorinrichting hybride inrichten?

De term ´hybride kantoorinrichting´ zul je steeds vaker horen. In veel organisaties spelen continu veranderingen op het gebied van werkprocessen, type werkactiviteiten, samenstelling en omvang van het personeelsbestand, vast en flexibel inzetbaar. Er is daardoor minder behoefte aan traditionele kantoorinrichtingen. Een flexibel interieurconcept en het gegeven dat thuis werken nooit meer helemaal zal verdwijnen, wordt er vooral naar kantoor gegaan voor vergaderingen, overleg en als er samengewerkt moet worden.

image

De inrichting van je kantoor hybride maken door Pelser Groep

Je kunt dus met vragen zitten over hoe een kantoorinrichting flexibel oftewel hybride inrichten? Schakel de interieurexperts in van Pelser. Wij adviseren je hierbij en kijken verder, zoals het klimaat en akoestiek. Kantoorinrichtingen zijn onze specialiteit en ontwerpen altijd een unieke inrichting. Ook meubels en inrichting is voor ons geen probleem, wij hebben onze eigen productieafdeling.

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons