AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Een mooie inrichting van je kantoorpand: ontdek de vele voordelen

Wist je dat de inrichting van je kantoorpand allesbepalend kan zijn op het gebied van werkplezier en motivatie? Want zeg nu zelf: wie wil er niet in een mooie omgeving werken? Vaak komt hier meer bij kijken dan men aanvankelijk denkt. Precies om die reden schakel je een professioneel inrichter voor je kantoorpand in zoals Pelser. Wij zijn dan ook een slagvaardige organisatie met de nodige ervaring. Jouw kantoorpand inrichten is waar we goed in zijn. Zowel qua design als qua bouwkundig ontwerp. Elke dag weer zetten wij alles op alles om het bij jou mooi te maken van binnen.

Inrichting kantoorpand

image

image

Laat de inrichting van je kantoorpand aan professionals over

Net zoals jij gespecialiseerd bent in jouw corebusiness is Pelser dit op het gebied van een kantoorpand inrichten. Dit begint met een intensieve inventarisatie van jouw werkomgeving. Wie werkt waar en wat zijn de precieze werkzaamheden? Ook zul je ongetwijfeld een bepaalde voorkeur hebben voor de sfeer die je kantoor moet uitstralen. Als professioneel inrichter van je kantoorpand verzamelen we tijdens de inventarisatie al jouw wensen en vereisten en gieten deze in een ontwerp op maat, oftewel een eerste moodboard. Als jij ons jouw ‘go’ hebt gegeven, maken we het design definitief waarin je alles uitgewerkt ziet in 3D.

Professioneel projectmanagement

Voor de uitvoering van de nieuwe inrichting van jouw kantoorpand vertrouw je bij Pelser op professioneel projectmanagement. Onze projectmanager is namens jou de uitvoerder en regisseert de inbreng van de verschillende disciplines. Denk hierbij aan akoestiek specialisten, interieurdesigners en de installateur van licht, lucht, klimaat en de ICT-infra. Uiteindelijk komen alle verschillende onderdelen bij elkaar en zorgen gezamenlijk voor een duurzaam eindresultaat. Een resultaat waar je medewerkers met veel plezier zullen werken en wat de productiviteit gegarandeerd zeer ten goede komt.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons