AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Zo creëer je een kantoortuin met een unieke uitstraling

Wil je een kantoortuin creëren in een nieuwbouwpand of wil je je bestaande kantoorruimte laten renoveren? Kies dan voor een specialist op dit gebied, zoals Pelser uit ‘s-Hertogenbosch. Door onze nodige ervaring in kantoortuin inrichting weten wij precies hoe we deze op maat voor je moeten realiseren. Dit betekent een kantoortuin laten inrichten met een unieke uitstraling die naadloos aansluit op jouw wensen en voorkeuren. Maar daar blijft het niet bij. Juist bij kantoortuinen is er een grote behoefte aan flexibiliteit om iedereen een aangename werkomgeving te kunnen bieden. De juiste akoestiek speelt hierbij een essentiële rol, naast tal van andere zaken.

Kantoortuin

image

image

Een kantoortuin op maat begint met inventariseren

Omdat er met veel factoren rekening moet worden gehouden bij een kantoortuin inrichting, gaat Pelser altijd eerst met jou als onze opdrachtgever samenzitten. Een intensieve inventarisatie waarbij wij luisteren naar wat jouw specifieke wensen, vereisten en voorkeuren zijn. Tegelijkertijd stellen we je vragen zoals welke activiteiten er allemaal plaatsvinden. Wordt er bijvoorbeeld veel getelefoneerd en moet er ruimte zijn voor het voeren van sociale gesprekken? Ook is het belangrijk om te weten of er veel geconcentreerd wordt gewerkt en of er regelmatig overleg plaatsvindt. Op basis hiervan geven wij je dan adviezen over de technische vereisten. Naast de juiste akoestiek moet je hierbij denken aan een lichtplan, een luchtklimaatsysteem, ICT-infra en ga zo maar door.

Projectmatig plan van aanpak

Jouw kantoortuin laten inrichten door Pelser betekent dat we je in het hele traject ontzorgen. Na onze gezamenlijke inventarisatie maken we het ontwerp van je kantoortuin en daarna volgen de productie en realisatie. Hiervoor hebben wij de beste vakmensen in dienst. Van ontwerpers en engineers tot projectmanagers. Zij weten precies hoe ze de juiste invulling moeten geven aan elk projectonderdeel zodat jij je gewoon op je werkzaamheden kunt blijven richten en je kunt verheugen op het eindresultaat.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons