AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Pelser: jouw maatwerk interieurbouwer voor kantoren en scholen

Op zoek naar een maatwerk interieurbouwer voor de nieuwbouw of renovatie van je kantoorpand? Of ben je misschien op zoek naar een interieurbouwer die maatwerk levert voor je schoolgebouw? In beide gevallen ben je bij Pelser Interior Design & Build aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en realiseren van zowel kantoorpanden als schoolgebouwen. Het maakt daarbij niet uit of dit een nieuwbouwpand betreft of een bestaand gebouw dat je graag wilt laten renoveren volgens eigentijdse maatstaven. Om je hierbij van een aangenaam traject en een succesvol resultaat te verzekeren, werken wij volgens het Design & Build principe.

Maatwerk interieurbouwer

image

image

Maatwerk interieurbouwer: een goed begin is het halve werk

Juist bij het interieur van kantoorpanden en scholen is het belangrijk om vooraf goed te inventariseren wat de wensen zijn en hoe de activiteiten eruitzien die hier plaatsvinden. Steeds vaker zien we dat vooral de afstemming met de juiste akoestiek hierin allesbepalend kan zijn. Stel bijvoorbeeld, dat er veel gebeld wordt bij jou op kantoor. Dan wil je natuurlijk dat je medewerkers zich hier ongehinderd op kunnen concentreren. Datzelfde geldt in schoolgebouwen bij individueel werken. Als je tegelijkertijd ook regelmatig evenementen organiseert en brainstormsessies belegt, is het belangrijk dat overal de juiste akoestiek gerealiseerd wordt. Dat is precies waar wij als interieurbouwer van maatwerk in beeld komen.

Toonaangevend in onder meer akoestiek

Naast de juiste akoestiek is ook een juist lichtplan belangrijk evenals een luchtklimaatsysteem en ICT-infra. Dit geldt voor zowel kantoorpanden en onderwijs gebouwen. Als maatwerk interieurbouwer nemen we al deze facetten mee en gieten deze in een 3D design. Hierin staan alle details vermeld zodat voor elke partij duidelijk is wat er moet gebeuren. De coördinatie van de projectwerkzaamheden van zowel onze eigen mensen als alle externe partijen wordt door onze ervaren projectmanager verzorgd. Hij is hierbij eveneens jouw centrale aanspreekpunt.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons