AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Hoe je je open kantoorruimte effectief laat inrichten

Heb je een open kantoorruimte in een nieuwbouwpand of wil je je bestaande kantoor laten renoveren? Vertrouw dan op de expertise van Pelser uit ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in open kantoorruimte inrichting waarbij we het complete traject van A tot Z voor jou verzorgen. Dit doen we volgens het Design & Build principe. Dit betekent dat we niet alleen het ontwerp maken maar ook de productie en realisatie voor onze rekening nemen. Hiervoor hebben wij zelf deskundige vakmensen in dienst en werken we tegelijk samen met gerenommeerde externe partijen. Je open kantoorruimte door ons laten inrichten betekent dan ook dat je zorgeloos uit kunt kijken naar het eindresultaat.

Open kantoorruimte

image

image

Een open kantoorruimte op maat: ons plan van aanpak

Steeds vaker wordt er voor een open kantoorruimte inrichting gekozen. De reden hiervoor is het open klimaat dat bedrijven en organisaties willen uitstralen en hierdoor een prettige werksfeer willen creëren. Een sfeer waar medewerkers happy van worden en met veel plezier naar toe gaan. Voorafgaand aan het ontwerp en de uiteindelijke realisatie gaan we daarom eerst met jou als onze opdrachtgever om tafel zitten. Wat zijn jouw specifieke wensen bijvoorbeeld en welke unieke uitstraling wil je gerealiseerd zien. Door Pelser je open kantoorruimte te laten inrichten betekent ook dat we je tijdens deze inventarisatie praktische en belangrijke adviezen geven. Zo is de juiste akoestiek van essentieel belang bij open werkplekken.

Coördinatie door professionals

Het ontwerp dat wij voor je open kantoorruimte creëren geven we eerst vorm in een moodboard. Hiermee kun je eenvoudig je keuzes maken en al je voorkeuren in laten verwerken. Het uiteindelijke ontwerp wordt daarna met alle details in een 3D ontwerp weergegeven. Maar daar blijft het niet bij. Zodra we jouw definitieve akkoord hebben gekregen, zal onze professionele projectmanager de coördinatie op zich nemen. Dit betekent dat je één aanspreekpunt hebt die alle communicatie met alle betrokken partijen op zich neemt.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons