AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Een open kantoortuin op maat voor je gemaakt

Als je een open kantoortuin wilt realiseren in een nieuwbouwpand of je bestaande kantoorplek wilt renoveren, is het verstandig om te kiezen voor een specialist op dit gebied. Waarom? Omdat er juist bij open kantoorruimtes veel komt kijken op het gebied van akoestiek, lichtwerking, klimaatsystemen en ga zo maar door. Daar komt dan nog bij, dat je natuurlijk ook graag wilt dat je open kantoortuin inrichting de unieke identiteit van jouw bedrijf of organisatie weerspiegelt. Bij Pelser kun je daarom je open kantoortuin op maat laten inrichten, waarbij wij rekening houden met werkelijk alle aspecten die hierbij komen kijken.

Open kantoortuin

image

image

Open kantoortuin: jouw wensen, behoeften en vereisten

Omdat geen enkele kantoorruimte dezelfde is, gaat Pelser eerst samen met jou inventariseren wat je wensen, behoeften en vereisten zijn. Tijdens deze inventarisatie luisteren we aandachtig naar hoeveel mensen er werkzaam zijn en wat hun werkzaamheden precies inhouden. Wordt er bijvoorbeeld veel geconcentreerd gewerkt en wordt er regelmatig getelefoneerd? En wat te denken van het voeren van sociale gesprekken en het beleggen van vergaderingen? Allemaal aspecten die belangrijk zijn voor een optimale open kantoortuin inrichting die tegelijkertijd een fijne werkomgeving biedt voor alle medewerkers.

Pelser Design & Build

Je open kantoortuin door Pelser laten inrichten betekent dat we na de inventarisatie aan de slag gaan met het design. Dit zal eerst in een moodboard worden weergegeven waarin jij eenvoudig je keuzes kunt bepalen. Zodra je akkoord bent met alle details van je open kantoortuin maken we een definitief 3D design. Dit design vormt de basis voor de hierop volgende productie en realisatie. Omdat wij jou als onze opdrachtgever van A tot Z willen ontzorgen, neemt onze projectmanager hierbij de complete coördinatie op zich. Denk daarbij aan het communiceren met zowel onze eigen mensen, maar ook met externe partijen zoals akoestiek specialisten en technische installateurs.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons