AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Projectinrichting kantoor voor een aangename werkomgeving

Op zoek naar projectinrichting voor je kantoor die voldoet aan eigentijdse maatstaven en ervoor zorgt dat je medewerkers met plezier naar hun werk gaan? Bij Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch weten we precies hoe we dit moeten realiseren. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring als projectinrichter voor het kantoor en we werken samen met een team van echte vakspecialisten. Jouw wensen, behoeften en vereisten staan centraal bij ons plan van aanpak. Dit houdt in dat we altijd interieuroplossingen op maat bieden waarbij we jou volledig ontzorgen. Het totale project ligt van A tot Z bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

Projectinrichting kantoor

image

image

Projectinrichting kantoor volgens Design & Build principe

Voordat we met het ontwerp aan de slag gaan, vindt er altijd eerst een uitgebreide inventarisatie plaats. Samen met jou bepalen we als projectinrichter voor je kantoor wat de vereisten zijn om jouw ideale werkomgeving te kunnen creëren. Hierbij stellen we vragen over het aantal werkplekken en wie waar welke activiteiten uitvoert. Zo is het belangrijk te weten of er veel getelefoneerd wordt en of er veel vergaderingen plaatsvinden. Daarnaast is ook de hoeveelheid geconcentreerd werk van belang en de mate waarin er ruimte moet zijn voor sociale gespreksvoering.

Ontwerpdetails in 3D

Zodra het globale plaatje duidelijk is, beginnen we met het eerste ontwerp in de vorm van een moodboard. Hierin kun je nog steeds alle gewenste aanpassingen doen en de projectinrichting van je kantoor desgewenst aanvullen. Op het moment dat je ons je definitieve ‘go’ geeft, maken wij het ontwerp definitief in 3D. Hierin staan alle details weergegeven. Vervolgens hoef jij je geen enkele zorgen te maken over de productie en uitvoering, want daarvoor hebben wij ervaren projectmanagers in dienst. Zij zijn jouw centrale aanspreekpunt en zorgen voor de algehele coördinatie van het project.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons