image

Acrylaat bureauwand

image

Een veilige werkplek creëren met een acrylaat bureauwand

Om snel weer aan de slag te kunnen is het creëren van een veilige werkplek een pré. Dit doe je door middel van een aantal aanpassingen. Voorbeelden hiervan het kantoor extra vaak reinigen, het gebruik maken van handgel en desinfectiemiddelen en het verder uit elkaar schuiven van de bureaus. Een andere doeltreffende aanpassing is het plaatsen van een acrylaat bureauwand. Hiermee worden je werknemers en collega’s herinnert aan de 1,5 meter afstand én kunnen bacteriën zich minder makkelijk verspreiden. Zelfs na een flinke hoest- of niesbui kunnen de ziektekiemen namelijk onmogelijk bij andere mensen op kantoor terechtkomen.

image

Je collega’s weer zien en horen dankzij de acrylaat bureauwanden

Met acrylaat bureauwanden creëer je een veilige en hygiënische werkomgeving, zonder dat het nodig is om mensen nog langer vanuit huis te laten werken. Door de bureauwand kun je je werknemers en collega’s bovendien prima zien en horen. Zelfs het oude vertrouwde kopje koffie drinken en bijkletsen om 10 uur wordt weer mogelijk dankzij de bureauwanden. Een ander voordeel van de acrylaat bureauwanden is dat ze makkelijk schoon te houden en te reinigen zijn. Acrylaat –ook wel bekend als plexiglas- is daarnaast stevig en laat veel licht door. Hierdoor is dit materiaal ideaal voor op kantoor of in winkels en overheidsinstellingen.

image

Een acrylaat bureauscherm koop je bij Pelser

Een acrylaat bureauscherm en andere aanpassingen voor op kantoor koop je bij Pelser. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van zakelijke interieurs. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen productief en comfortabel kan werken. Nu tijdens de coronacrisis zetten we onze expertise bovendien in om de veiligheid van jou en je werknemers en collega’s te waarborgen. Voor meer informatie over onze acrylaat bureauschermen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je bereikt ons via onze website, ons telefoonnummer of de e-mail. Graag denken we met jou mee naar een passende oplossing voor jouw bedrijf!

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons